En hike söndag uppför Currumbin rock pools. Vi burkar åka hit, men vi brukar alltid gå nerför och åka rutshkana nerför ett vattenfall och gå neråt. Men denna gången gick vi nästan en timmas gike uppför och hittade nästan 5 vattenfall, och det fanns både blodiglar och djur. En av grabbarna skrämde mig och sa hm, där finns massa stora spindlar här, och lyfte ett löv och sa: här kanske finns en?.. Och det fanns det. Myspys, älskade inte precis att gå tillbaka och förbi där. Men annars var det inget fel på denna utflykt. Musik och skratt och halkande. Och blodiglar. Glöm inte dem. 

Design your blog - select from dozens of ready-made templates or make your own; simply “point & click” - Click here

Likes

Comments

​Fredagen den 13 så bokade Cory in bungyjump. Jag har verkligen haft mardrömmar om höjder, när man står högt upp och har ingen annan väg ner och man måste hoppa! Och det visste han om. Det var som ett långt rep av sträckta gummiband. Jag var 100% inställd på att jag skulle hoppa först men så ville personalen där att Cory skulle hoppa först. Så där fick man en liten mind-fuck... Så stod man helt plötsligt där uppe. 3....2....1 BUNGY och det gick inte. Jag tittade ner, och ångrade mig. Så kom det dära; om han klarade det så kan jag- tänket in. Så jag går ut igen och ställde mig och han säger 3..2..1 BUNGY och  jag ångrade mig och så när man trillar och sätter ut en fot framför sig för att inte trilla, så gjorde jag. Jag trillade ut med fötterna först. Jag väntade på rycket i botten och kände inte ens av det! Sen så hängde jag bara där. Åkte upp och ner tills de började att hissa ner mig till marken. Jäklar va jag var rädd. Jag ska inte göra om det haha. Men mina mardrömmar är borta iallafall. 

Likes

Comments

​Vi har skaffat oss en sköldpadda för några månader sedan! För jag har ju helt glömt av att uppdatera här. Han heter Rafael ifrån teenage mutant ninja turtles. Konstant glad, och hungrig. Ytterligare en vän att snacka med när man har tråkigt haha. Han har några fisk-vänner också. Bruce (en haj), han har Rocky (en betta fisk) och lite guppies (som har fått 37 ungar haha). Vi går ut och går, tar med honom till stranden, dock inte i havet men han får springa runt lite överallt. Han växer dock en hel del, så när vi flyttar ut så ska han få en utomhus vandringsplats. 

Annars har jag mest hängt med livet, badat, hittat på saker, åkt på utflykter, och jobba† och slitit. Kan inte fatta den lyckan värme och sol kan ge en. Man är konstant glad, och trevlig. Oavsett om man tvättar eller går till puben. Nuförtiden så jobbar jag nästan 6 pass i veckan på en surfklubb och det är verkligen hur bra som helst där. Jobbade mina 6 månader på Platinum och det var nog där. Max brenner betalade mig månadsvis och kunde behandla personalen lite knasigt där i slutet, och det låg lite långt borta så jag sa upp mig där ifrån. Surfklubben betalar mig mer och veckovis, och ligger 5 gångs minuter ifrån där jag bor. Igår jobbade jag ett 9 timmars shift och det kändes som 2 timmar. Alla är jättetrevliga och mysiga. Perfekt med extra cash innan bali på tisdag! 

Likes

Comments

Igår satt vi på soffan och fantiserade. Vad ska vi göra med dagen? Som man vanligtvis frågar sig själv. Jag ville gå stand up padle boarda, men det ville inte dom andra. (Dock så ska vi göra det idag!) så vi köpte bete och bärs och åkte ut till palm beach reef för att fiska lite firre. Behagligt och trevligt! Sen när klockan blev halv ett så gick vi allihopa ner på stranden för att ha en brasa! Cory tig med sig en bongo trumma och eln gitar fanns redabn på plats! Skratt sång och mys framför brasan, ångrar inte att jag gick ner dit. Skinnidipping skedde också haha, deras kläder försvann., på något underligt vis.

Likes

Comments

BEST FESTIVAL IVE BEEN TO. Här är några bilder ifrån första dagen. Jag jobbade de två första dagarna av festivalen men det var de sista två dagarna som jag var på som alla bra artister spelade. John butler trio, empire of the sun, milky chanse, sticky fingers, temper trap och cold war kids är bara några. Det var nästan 40 000 människor där, och När empire of the sun spelade sina låtar så var hela området SMÅCK FYLLT! Den lyckliga auran som spreds genom alla tälten överallt och alla människor som tar med sig egna saker och stället sig bara och spelar sin egna musik eller rockar sina rockringar för att sprida en kultur-lycka. Männsikor som målar tavlor och dansar. Alla kostymer som folk hade. Hattar som vandrade från människa till människa. Jag fick en hombre hatt av någon som vandrade vidare, och dagen efter ser jag på två tillfällen två olika människor som har den hatten haha.

Likes

Comments


Jag har verkligen inte haft någon som helst julkänsla. Men ack så mysig den har varit. En svensk jul och en aussie jul. Den är verkligen en stor grej med presenter här nere. Man ger många små istället för kanske en lite större. 3 skilda paket alla med strumpor tex. Då får man sånt som man kanske inte riktigt skulle köpt själv. Bra och praktiskt skulle man kunna säga. Själv fick man ett bungjy jump i julklapp. Kommer kissa på mig och explodera av allt adrenalin.

Likes

Comments


Sorry släkt för att berätta detta. Men jag har under 30 minuter av mitt liv varit ett levande hajbete. Vi to en båt ut i kanalen blad bullsharks, och det är hajar som biter i allt dem ser och släpper absolut inte taget om det heller haha. Men det var sjukt så kul. Första gången jag wakeboardat och det var kul! Det gick skit bra. Det roliga är att jag skatear som en vänsterhänt, men surfar och wakear som en högerhänt? Det är lite skumt.

Likes

Comments
Sorry for dalig uppdatering! Har vart lite mycket av det goda på sista tiden haha. Har är lite bilder ifrån christmas day. Mysigaste och trevligaste hemma kalaset jag har varit på. Bords fotboll, gitarrspelande och nya människor. Alla är lika trevliga när det kommer till träffa nya människor här och man känner sig så välkommen! Jag förlorade mot Cory på bordsfotboll och fick välja mellan 2 lika dåliga alternativ. Nudie run eller 3 shots av hans val. Det var inte så kul.

Likes

Comments


Here's some snapshots from this sunday sesh! Jag vaknade och gick ner till standen for ett dopp. Tog sedan ut min favorit brada ut pa aventyr. Kan verkligen inte forsta att det at julafon imorgon! Min forsta aussie summer christmas! Sedan samlades alla vid burleigh heads point for lite bars och snack! Tiden dar gick sa sjukt snabbt lika sa hela sondagen! Innan jag visste order av det sa var det dags att bege sig till liars bar for lite live band! Sen sa var man hemma igen!

Likes

Comments