Jag är nu i v.32 och idag var jag och Joakim på en fantastisk gravid och belovedfotografering med @fotografemmaschodin, vilket var en helt magisk upplevelse! Emma var så himla professionell och hon visste precis hur hon skulle göra för att få till en kärleksfull stämning.

För några dagar sedan fick vi ett Mail från Emma med ett frågeformulär där vi tillsammans som ett par skulle svara på olika frågor om oss. Det var frågor som ”vad är det bästa med din partner”, ”vad för egenskap har din partner som du skulle vilja ha”, ”vad är det som gör att ni passar så bra tillsammans? Vad gör er till ett bra team” och vi skulle även förbereda oss med 3 olika val som fanns att välja på som vi skulle ta med till fotograferingen. Vi valde att vi skulle skriva ett kärleksbrev till varandra, ta med ”våran låt” och ha en överraskning till varandra. Mer än så fick vi inte veta..

Väl förberedda så träffade vi idag Emma och fotograferingen var som sagt M A G I S K. Jag tror att hela den här biten med att vi skulle svara på frågor om oss och förbereda oss med våra val gjorde hela fotograferingen till mer en dejt än en stel fotografering, och det var hur mysigt som helst. Jag kände verkligen att värmen och kärleken mellan oss glöd. Emma kunde tillexempel be oss att berätta för vår bebis om hur vi träffades, så skulle vi kolla på varandra och hålla handen och det kändes så avslappnat. Fotograferingen tog ungefär en timme och jag hann med 3 klädbyten under den tiden, klänningar som man innan fick välja som Emma hade med sig. Helt fantastiska! Jag kände mig som en prinsessa och jag längtar tills vi får se resultatet!!

Likes

Comments

Postad i: EVERYDAY

Hej alla som läser!

Jag tänkte börja detta blogginlägg med att presentera mig lite grann, jag heter Cornelia och bor tillsammans med min Sambo Joakim i Solna. Vi väntar vårt första barn, vår son. Och det är väl främst därför jag startade denna blogg, för att berätta om mitt liv som gravid, sambo till jordens bästa kille och snart mamma till vårt efterlängtade barn - och mycket pågrund av att jag själv ska kunna kolla tillbaka på allt fantastiskt som hänt i mitt/vårt liv. Jag jobbar som fritidspedagog på en skola i närheten av där vi bor och har jobbat inom skolverksamheten i 5 år och trivs så himla bra.

Följ gärna med mig och oss på vår resa!

Likes

Comments