Header

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Mitt alla hjärtans dags firande blev lite utspritt! I fredags gav jag och Tontan varandra presenter då jag fortfarande bodde hos honom och det blev enklare för mig. Annars hade jag fått gömma allt i bilen till Enköping i söndags och det hade inte gått.
Jag fick blommor och choklad, en ny väska, rituals ett kärleksbrev och en färgbomb (som dock inte kommit än). Tontan fick ett armband och massa smått och gott.
Igår åt vi thai med med min familj och jag fick en chokladask av mormor och mamma! Sen fick jag även lite smått och gott som jag behöver och vart sugen på av Tontan igår också❤

I lördags jobbade jag i skolan och efter det va vi på dubbeldejt i Uppsala! Vi käkade på Phils Burgers och tog några glas på terrassen.

Likes

Comments

Nu är man tillbaka till skolan igen efter 3 härliga veckor i Uppsala.. iof så jobbade jag i skolan i lördags också men nu är man tillbaka på riktigt..
praktiken har vart super rolig, har haft fullt upp hela tiden och det jag tar med mig från praktiken mest är känslan av självständighet. Igen som kommit och kollat till en och man har vart helt ensam med kunderna. Jätteskönt!

Igår (12/2) så va det exakt 3 månader kvar till examen!! Helt sjukt! Bara att börja skriva sista uppsatsen snart så man har det klart innan man måste plugga om allt igen..


Likes

Comments

Idag var det ett år sedan sen jag började med min utbildning på yrkeshögskolan hudvård och spa i Stockholm!
Vi har praktik i skolan, där vi har en salong och tar emot kunder. Men i måndags så började jag på en praktik utanför skolan på skincare i Uppsala! Det är så annorlunda att göra behandlingar utanför skolan, roligare och mysigare då man har sitt egna rum! Här ska jag vara i tre veckor framöver.
Det är så skönt att slippa pendlingen också då jag bor i Uppsala hos min kille❤

Kan inte fatta att det är ca 3 månader kvar till examen! Så nervöst och så mycket plugg!! Men ska bli skönt att få det överstökat.

Likes

Comments

I fredags körde jag och Tontan på en liten "spa"kväll. Jag hade inpackning i håret och mask och han peeling och mask med ljus och film❤️

På lördagen hade jag en ansiktsbehandling i min lilla "salong" och efter det åkte vi till Västerås och shoppa fika och åt på pizza hut! Sen bestod den kvällen också av ljus och film.

Köpte en potentiell nyårs-klänning, röd tröja till juldagen och en julig pyjamas med matchande mysiga strumpor👏🏻 köpte även två par skor. Dock har jag fått ont i fötterna av vinterskorna så får se hur det går med dem i vinter.

Likes

Comments

Idag var sista dagen på beauty (termin 2)! På måndag går vi in på SPA som är sista terminen!!! Omg är nervös och taggad på samma gång! Snart gått ett år av utbildningen och är snart klar!! Helt sjukt!

Bästa januari 16❤️

Likes

Comments

Nu ska jag på riktigt försöka börja blogga igen! Vad har hänt sen sist?

Jag har fyllt 20!
Kämpade med att fixa en 20 årsfest som sen blev en flopp tyvärr..

Men hann ta nån selfie iallafall, tyvärr inte på lokalen...

Jag har vart på kryssning! Rock at sea, som är en 50-60-tals båt. Släpade även med mig min kille som också är nytt sen sist!

Men annars har det inte hänt så mycket. Skolan skolan å skolan är det som händer i mitt liv.. Men nu ska jag bli bättre på att uppdatera!

Likes

Comments

Ey! Idag är jag hemma då jag mådde så sjukt dåligt igår. Hade så ont i huvudet så tårarna rann och jag kunde knappt se något. Tror det beror på stress och sömnbrist.. Gick till 8 igår alltså va jag hemma efter 9.. Idag skulle jag ha gått upp 04:30 men jag kände att det inte skulle gå.

Så nu tänkte jag börja plugga lite näringslära medan jag sitter i min Multivitamin mask! Det är en age smart mask från dermalogica, jag är inte ens 20 än men den hör masken är aktiv och jag älskar den! Den ger vitaminer, lipider (fett) och fukt till ansikten vilket jag behöver!
Även lagt den på läpparna för de blir lite "uppsvällda" då masken har så aktiva ämnen i sig, det är inget som står att den gör utan det är av egna erfarenheter✌🏻️

Likes

Comments

Tåget jag tänkte ta är inställt så nu står jag här på perongen och har rid att döda!
Idag blrjar jag 12 och går till 20... Det betyder att vi har praktik vilket jag inte är sugen på.

Igår satt jag och stressa med näringsläran som jag ska ha prov på på fredag plus att jag satt och skrev examensarbetet.. Mycket på en gång. Har även apparatprovet till nästa vecka.

I helgen ska jag verkligen försöka att plugga och städa mitt rum!!! Det ser bokstavligen ut som ett bombnedslag. Sen kanske man går ut på nån pub på kvällen men endast om jag känner mig nöjd med min plugg-städ-insats.

Har även börjat med min Spotifylista inför festen! Så steg två är snart avklarat.


Ha en trevlig måndag!

Likes

Comments

I fredags hade jag filmkväll med min lillasyster. Vi kollade på how to be singel- den va inte alls lika bra som jag hade förväntat mig.. Och sen kolla vi på allegiant.

Igår så började jag dagen med att göra ansiktsbehandling på min syster och färgade hennes och mammas fransar och bryn (plus mina bryn). Sen pluggade jag inte och efter det åkte jag in till stan för att träffa två kompisar. Vi va på klassåterträff i Västerås och det var super! Jag blev dock full å trött så jag va hemma halv 1 haha. Men innan det var det jättekul!

Likes

Comments