​Den här dagen började inte som alla andra dagar. Jag skapade nämligen en blogg idag, haha. Det har hänt att jag haft det förut, men jag har fått lov att inse fler än en gång att mitt liv helt enkelt inte är tillräckligt intressant att läsa om. Eller, det var inte det i alla fall. 

Just nu sitter jag i min soffa och äter chips. Ska om en stund röra mig till gymmet och kunde inte tänka mig en bättre uppladdning! Nejmen, bananerna var visst slut hemma så kan inte äta gröt som jag vanligtvis gör, därmed chipsfrukosten (A). 

Meeen, de där var ju inte så intressant skrivet. Så, istället kan jag berätta om mina snapchatupplevelser under gårdagen. Eftersom att jag jobbade långpasset igår så blev de inte så överdrivet mycket skickande för min del. Lyckades ändå få en dickpick rätt i fejset utan förvarning (varför tog de bort funktionen där man ser att det är en video btw..?). Den som förstår syftet med en oförberedd dickpick får gärna lämna en förklaring i kommentarerna, för jag fattar faktiskt inte. 

Väl hemma från jobbet gjorde jag en av de galnaste grejerna jag gjort hittills i mitt liv. Men det är så galet att jag inte kommer att kunna berätta om det förrän det är över. Min partner in crime skulle låsa in mig om hon visste, haha. Cliffhanger på denna med andra ord ;).

Nu ska jag göra något vettigt av dagen och kanske börja röja lite i min för tillfället röriga lägenhet. Lite senare tänkte jag dela med mig av lite mer galenskaper. Puss!

Likes

Comments

Haha hej. Det här blir första inlägget där jag tänkte försöka formulera vad som kan förväntas i den här bloggen. En liten introduktion till vem jag är kanske också vore lämpligt, so here goes!

Jag dividerade en hel del med mig själv om huruvida jag vill vara anonym här. Dels beror det på det innehåll jag planerar att dela med mig av. Bloggen är tänkt att vara frispråkig med högt i tak vad beträffar både tankar och upplevelser. Inläggen kommer att formuleras på samma sätt som det låter i mitt huvud, och därmed representera mig precis som jag är. Därför var jag osäker på om jag borde vara identifierbar eller inte. I slutändan kom jag fram till att det lär ändå bara vara typ 3 stackare som läser samt att en blogg utan bilder (selfies på mig såklart) skulle bli lite för tråkig hur kul texterna än är. ;)

Sååå, vem är jag då. Jag är, utöver min fina presentation, en brud med alldeles för många intressen. En tjej som alltid överdriver med smileys (ni lär märka det), har en god portion attityd men ett gott hjärta och ett rejält snapchatberoende. Min vanliga vardag består till större delen av skola/jobb, träning och vänner. Och så har vi dejtandet med där på ett hörn. Jag kommer inte tala om vad jag heter, men ni kan, i sann Pretty little liars anda, kalla och referera till mig som A. :D

Sådär! Nu känner ni mig tillräckligt för att få lite insikt i vad som försiggår i mitt, ibland lite småtokiga, huvud! ^


Likes

Comments