#INSTAGRAM

INSTAGRAM

#instadaily #Instagram #Instafollow

INSTAGRAM, var något som jag hörde talas om av min kära pojkvän ja ni vet PT ERIK. MIn första känsla var alltså shit, va är detta och sen alla dessa #taggar? Typ som: #minresaräknas #jagtogbeslutet #flagom (vadå flagom?!

-Seriöst .....vad betyder det egentligen? "Flagom"?

Efter två år funderar jag fortfarande.....Någon som vet?

Struntsamma.

INSTA, ja jag blev ju en sådan tjej. Jag har använt instagram i perioder. För att instagram har väckt så mycket känslor i mig, det har fått mig att må sjukt dåligt i perioder och det har varit kul i bland, mer om det i ett annat inlägg i kategorin: Sociala medier.

Är det några saker ja fastnar för på Instagram som tar mig långt i från #Minbusiness så är det att söka efter qoutes, självklart skulle jag också skicka dessa till min stackars pojkvän också. SERIÖST? Ja tror inte killar gillar sånt trams. Men mer om det i Kärlek & (Sex) kategorin en annan gång......Spännande va? ^^

Här är några exempel av det jag brukade söka på:

# ​Qoutes about life and love​ #

#qoutesoftheday, #qoutes, #lovequotes 

#motivation

Hur använder man bäst Instagram? 

HILDA SAHLGREN

Här är en av mina samarbetspartners. Hilda Sahlgren. Först titta så snygg hon är. 2. Hon var den som hjälpte mig med bloggen, hon är liksom en "problogger" 3. Hilda har ett ett inlägg med tips om Instagram. 4. Hon bloggar om allt och är med i matchen, så gillar ni att läsa bloggar så kan jag varmt rekommendera henne!

INSTAGRAM ÄR ALLTSÅ BUSINESS FÖR MIG! #CoachVilja

Här en en seriös video om vad du kan göra för att använda din #instagram så effekt som möjligt. Jag gillar att använda mig av TED på därför att jag anser att dem är seriösa (och jag är visuell) YOUTUBE.

SLUTSATS INSTAGRAM ÄR REN MARKNADSFÖRING

Så hur använder jag Instagram? Jo jag förstod ju att det var ett riktigt bra verktyg för att visa att man finns.

Ska jag vara ärlig har jag fortfarande lite svårt att använda vissa taggar som exempelvis #look #followme #amazing #cute jag känner mig som en ren narcissist men faktum är att taggarna är det som säljer dig.

Jag använder alltså inte dem för att säga att jag är #cute utan för att de lockar besökare och vissa taggar mer än andra.

Så för att veta de bästa sökbara taggarna använder jag mig av sidan👍: WEBSTA. (Och eftersom jag i tidigare skrev om att jag dagligen utmanar min rädsla så kommer jag därför använda mer sådana taggar för egentligen who cares?! :)

MEN sen är det skillnad på marknadsföring och marknadsföring. Vilket varumärke vill du ge av dig själv?

Jag vill ge detta varumärke:

  • Jag vill visa att jag är smart och tänker efter. Jag vill ge bilden att jag faktiskt ät påläst inom kost och träning.
  • Jag vill också ge intrycket att jag har humor och att jag kan vara avslappnad.
  • Jag vill också visa att jag kan vara sexig och sminkad (vilket jag nästan aldrig gör, eftersom jag är en typisk "IKEAMAMMA", mer om det en annan dag)
  • Jag vill ge intrycket av att jag bryr mig om människor och även min son
  • Jag vill ge intryck av att jag njuter av livet oh dela med mig av det.
  • Jag vill sticka ut.

Marknadsföring kan vara kul också! #funny #Viljaproof

J

Jag tänkte avsluta med det här.

Jag skulle behöva feedback på min instagram, jag vill inte ha gulliga kommentarer. Vad ska ja förbättra, hur kan kan sticka ut mer? TIPS!

Vilka är DINA bästa tips?

P.S Sista tipset, skaffa egna #taggar som gör dig sökbar. #taggar är framtiden så dessa taggar som jag följer nedan är alla kopplade till mig, det betyder att om någon googlar på dessa s dyker jag upp, så är det!

Beredd?

#coachvilja #superhealthsweden #viljaproof

Här är min instagram #followme-------> #CoachVilja och gillar du detta? DELA och GILLA 👍 🙏 👌😁😰😢😉😘💘gärna :) 


Gillar

Kommentarer

Skriv kommentar...
IP: 82.99.3.229