söndag, och solen skiner!
vår takvåning doftar i form av citrus efter de ny skurade golven. normalt har vi någon som städar hos oss, 2 gånger i veckan, då tid är pengar, men idag tog jag det i egna händer då det inte har blivit något besök nu på ett tag pågrund utav ett och annat.
det absolut roligaste med att städa är nog att kunna koppla bort för mig, jag har alltid funnit någon typ av ro i städningen. jag hinner liksom inte tänka på annat än det små fläckar och pollen tussar jag ser!
gillar du att städa? jag skulle kunna hålla på i timmar utan att tröttna, menar det.

jag åker till sverige snart, det ska bli så himla kul. denna resa kommer nog bli en att minnas! har så mycket inplanerat och ser verkligen fram emot att träffa alla nya medlemmar som byggts i malmö bland annat.
jag har verkligen det mest lärorika och roligaste arbetet, all time.

den 15onde april ska jag även göra någonting jag längtat efter länge, väldigt länge och nu blir det äntligen av. dags för mig att ligga på båren, här ska det tatueras 3D ögonbryn - tänk vad skönt att behöva slippa forma jämna och ha sig hela sommaren.

nu ringer telefonen, dags för möten. önskar er alla en kanon söndag, och glöm inte - en dröm är inte bara en dröm, det är någonting du kan göra till verklighet om du så bara bestämmer dig!

Xx Nielsen

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

god dag kära läsare!
2 dagar kvar på månaden och allting är precis som det ska.

idag skiner solen hemma i ludwigsburg, tyskland och vi har sprungit runt i kortärmat och solbrillor, tänk att vi redan har 20 grader här borta!
dags att inreda balkongen snart, har ju trots allt en takvåning och bara balkongen är på minst 40kvm som väntar på att bli vacker nu inför våren. 


för tillfället sitter vi på tåget i första klass, påväg emot köln för konsert som timo gav mig i julklapp. i grundar ryggsäckarna har vi varsin outfit och dator packad. allt som behövs! det fina var att han bokat även första parkett. vi ska se klassisk musik ifrån sagan om ringen, häftigt. 

mer häftigt är att kunna jobba precis vart vi vill, man kan bara packa väskan och åka, kolla bara denna restaurang i tåget - så mysigt - känner mig lite som i filmen harry potter väntar nu bara på att köpa godisbönor hos vagnkiosken 🙊


en natt på hotell och frukostbuffé sen tillbaka hem igen 💁🏼 livet med att resa och se mängder med olika platser i världen är fantastiskt. 

Likes

Comments

nielsens kök, är gruppen som skapades för att sprida min kärlek och passion för matlagning.
1 dag och gruppens medlemsantal är redan 400 personer!

jag växte upp med en mor som lika så hon hade ett intresse för matlagning, då mina morföräldrar båda är kockar.

mamma har alltid serverat bra mat, inte bara vilken mat som helst utan verkligen kanonbra mat!
jag förstår verkligen det roliga med matlagning idag och hur mycket roligare det blir att äta när det som serveras verkligen är gjort med känsla.

jag minns mycket väl hur många min och storasysters kompisar sa: -"ni har ju alltid helgmat till mat" men för mig var det inte mer än mat som mamma serverade.
idag förstår jag, många av mina vänner och även familjer idag växer upp med typisk svensk snabblagad husmanskost.
enkelt och smidigt, men hos oss var varje måltid enligt mig en riktigt bra mat som för många ansågs vara deras egna helg lyx!

snabbmakaroner och sånna saker serverade sällan mor - det fanns alltid en tanke vid varje matlagning och det är jag verkligen tacksam för, då jag lärt mig så mycket från det......(nu himlar hon med ögonen och säger ja men eller hur)......men för oss var det verkligen så!

när syster och jag fick bestämma då blev det färdiggjord köttfärssås på burk med sönderskuren pasta, upp med håret i en knut och äta med ansiktet - förste man som rensa skålen vann!
eller så blev det ost och skink crepes eller pasta med tomatsås och mozzarella om syster fick bestämma.

en sommar någonstans runt 2003 befann jag mig hos en polare som serverade snabbmakaroner till middag, det var första gången jag provade. minns verkligen hur den smaken var och hur såld jag var!
samma vinter fick jag en
5kilos påse snabbmakaroner i julklapp och utan tvekan slog den allt, trots systemkameran och annat lyx - ganska gulligt måste jag säga!

sommaren 2004-2005 åts
snabbmakaroner med aromatisk och smör i massor, och inte undra på att formen tog sig.
men men.... 👌🏻

för mig handlar mat om, glädje, känsla, gemenskap, nya smaker, nya kunskaper och passion.
älskar det verkligen, jag blir lugn av att stå i köket och få stänga av.

jag är tacksam för de smaklökar som jag vidgat med åren och intresset som bara växer och blir större! 

jag är tacksam för att jag ärvt detta då matlagning varken är tidskrävande, onintressant eller svårt - utan läran gör det så mycket roligare. det kan aldrig vara fel att kunna laga mat! 

jag älskar att bjuda vänner på mat, eller prova nya recept varje dag. även komma på egna recept som sen kan komma att bli både skräp eller en hit! men med all säkerhet, kan jag säga -"att en dag ska jag deal'a med ett litet fik/café på en gågata med högt tryck till att använda mammas och min meny" för laga det kan vi och sälja, dom kommer inte ha någon rast haha!!

har du svårt för nya ideer? bra matalternativ? eller vill du kanske bara lära dig mer 💁🏼

gå med i gruppen idag,
nielsens kök på facebook.

Likes

Comments

dags för oss att bege oss! hem till vår pärla i ludwigsburg 👌🏻

denna helg har verkligen sprungit förbi, och idag är vi så in i bomben trötta.

vi har hela morgonen bara längtat efter att komma hem, slänga av sig skorna och kasta oss i säng, dock har vi bestämt oss för att köpa ett king size bed täcke!
det är verkligen en enorm skillnad att sova i dessa.

jag har verkligen sovit som en prinsessa inatt, förutom att jag vaknade av världens mardröm 04.30 och halvt panikslagen. drömmer ni ofta? minns ni också vad? för jag kan aldrig återberätta mina drömmar.

helgen har varit givande och otroligt lärorik för mig, vill bara hem och jobba, dela allting med teamet och ge tillbaka till ännu fler som bara måste få uppleva det jag upplever dagligen.
jag vet att varje konvention ger mig nya ideer och enormt mycket inspiration till att verkligen bli den bästa i norden tillsammans med mitt team och se deras framgångar.

vill bara jobba. nu. nu.
nu.
är du som läser
en person med drömmar om någonting annorlunda? kanske något så mycket mer än vad du idag har?
älskar du människor? utmaningar?
eller att utvecklas?

skriv till mig för denna gång kan det bli din dröm jag hjälper dig med att bli till verklighet, låt ingenting skjuta det längre ifrån dig.

Xx J

Likes

Comments

lång dag men enormt givande!
incheckad nyduschad och redo för arbete i denna fantastiska king size bed.
detta hotellrum eller snarare svit är så magisk. och det är lika givande varje gång vi besöker hotell som dessa eller platser som inte alla människor får uppleva.
men med fötterna på jorden säger jag: är det någonting jag tar med mig ifrån dagar som dessa med häftiga föreläsningar & ens vänner som står på scen och återberättar för 4000 människor efter en enorm succé, så är det:

-"don't be a follower - stop watching tv 90% of what you see is negative, and stop listen to crap that don't do you any good"

-"live your life and live it on your own terms. we are able to dream, but we are also able to make our dreams come true!"

när andra festar ikväll, jobbar jag för min första miljon, för min framtid och för mitt företag.

ibland måste man våga offra för att sen kunna ha de alla andra aldrig får tid eller råd till, så svaret är NEJ -"jag är inte osocial eller annorlunda - jag har bara valt att satsa på ett liv utan ekonomiska bekymmer, svikna drömmar, ej utmanade och ångest över att leva i hamster hjulet. att spendera 4 år av sitt liv som 50% lägger en livstid på är inte för mig.

avicii (var också den tråkiga som aldrig följde med och var inne i produktionen) & se...... vad det gav.

glöm aldrig det, bara för att du aldrig vågade säg inte -"jag men" -"skulle aldrig" -"det där funkar inte" -"han hade tur"

nej, uppoffring, hårt arbete och en jävla vilja är det som tar en dit.

Likes

Comments

jag får gåshud av att sitta här, på ett event som jag för exakt ett år sen också upplevde för första gången. nu sitter vi 4000 personer och upplever det om på nytt, vissa för första gången och andra som utvecklas för var gång.

i publiken ser vi tårar spruta av glädje och lättnad både i publiken men också på scen och jag förstår dom - precis!

jag hade möjligheten att se det, jag hade möjligheten att uppleva historier inom vårt arbete som berörde mig till tårar, jag hade möjligheten att se min sambos team stiga upp på scen som även de föll i tårar och tackade honom för att han aldrig gav upp på dom och såg deras why till att våga förändra - och idag är ekonomisk oberoende eller påväg att bli.

jag fick också förändra och har idag möjligheten att ge de tillbaka till andra och låta de känna precis det jag gått igenom, lycka framgång, uppfyllda drömmar och ett team att göra det med.

ibland behöver du bara
en person som berör dig, en människa som får dig att tänka om och våga tro på att ingen dröm är för stor, ingen.

jag vet att timo gav mig precis den känslan -"ett lejon ska inte sitta i bur" känsla, han gav mig modet & motivationen till att våga vara annorlunda och ge människor allt som jag alltid drömt om.
jag kommer alltid vara honom evigt tacksam, för vad vi tillsammans idag går igenom och hur jag som människa utvecklats.

att kunna vara en förebild för så många människor som följer min resa och vet vart jag kommer ifrån!
jag ville bara dela - att en biljett till ett event i birmingham - UK som jag inte hade råd med, var en investering som jag mig min inkomst och framgång idag.

spendera pengar eller låna av någon om du tror att det du behöver de till kommer att kunna förändra ditt liv - kan vara a "once in a lifetime" och ingenting som en slant du ej har ska stoppa dig från att missa den.

Likes

Comments

drömmar? det har alla.
frågan är bara om alla gör vad som krävs för att uppnå dom och vågar offra mycket om så nu är fallet.

min först dröm var först att bli busschaufför, det var så häftigt med stora rattar och första parkett i bussen var alltid platsen jag satt. men med åren ändras drömmar och stora rattar fick jag istället själv, som vi brukar skämta.

andra drömmen var delfinskötare. hur häftigt vore det inte att få jobba med dessa fantastiska djur och göra det som en livsstil.
problemet är bara att jag är rädd för vatten!
nu tänker ni att jaha hon är rädd, men jag är livrädd!

en sommar
när jag var liten blev jag biten av någonting runt vassen på vårt landställe och fick en så enorm kramp i benet att jag inte kunde simma. det var där allting började, sen har väl alla walander, beck och maria wärn filmer förvärrat saken efter alla döda lik dom stöter på.
känslan av att nudda någonting i vattnet gör mig panikslagen.
så panikslagen att även om det är någon som simmar i vattnet på
film så ryser jag! ibland ställer jag mig i situationer som att någon håller på att drunkna, eller ens barn ramlar i med vagnen ifrån en brygga eller liknande....... hur reagerar jag?

nu tänker ni "självklart kastar man sig i" och jag hoppas på allt att det är precis så jag reagerar!
men i möten har detta blivit en diskussion med mig där jag får fundera länge, och jag blir nästan ledsen av att det är ett sånt trauma haha, bada är en del av sommaren och semestern för många att simma i havet och hoppa i och dyka. för mig inte ens i närheten!

mamma sa att jag kanske ska börja gå hos någon för att vänja bort det, då jag inte badat i svenskt vatten på år eller för den delen utomlands utan att panik'a så grovt att jag glömmer bort att simma - man
vill ju inte prova bada för att drunkna. JA jag kan simma! det fick jag klart för mig förra sommaren i turkiet, för blev osäker!
men poolen och jag blev bundisar den resan, kul att simma som en delfin och känna sig så fri.. men inte blir det att jobba med delfiner, kommer ju sparka ihjäl stackaren om den överraskar mig under fötterna 🏃🏽‍♀️ haha!

tredje drömmen var att bli inredningsarkitekt.
som liten har rent/snyggt och städat varit mitt största intresse - är en idag!
för er som fick veckopeng,
40kr för mig gick till IKEA! och jag kunde möblera mitt rum i timmar och städa så rent att även luften glänste!
varför? som liten gick jag igenom en del med min far och för att stilla lugnet i kroppen behövde utsidan vara i kontroll och då blev det ytorna omkring mig.
det var verkligen jobbigt att vara så pedant, framförallt när man iakttog allting folk gjorde i ens hem och bara skulle gå och rätta till de när dom inte såg.

att vara så extremt pedant var för mig en börda kan jag se nu i efterhand.
 det var när jag började må bra i mig och få ordning på livet som mattan kunde ligga lite snett och disken vänta tills jag kom hem! någon som känner igen sig?

idag städar jag
för att jag älskar att det är fint hemma, men inte i panik! drömmen om inredning blev dock inte, då 20% av världens befolkning kan försörja sig på det och jag ville bli större en så!
tackar min lille mamma som alltid sa -"varför skulle inte du kunna vara en av de 20?" sant.

med åren ändrades mycket saker, och umgänget var väldigt blandat. efter en relation med 3 vänners varav 2 av dom hade en
alkohol & drog terapeut utbildning kände jag att det verkligen hade passat mig - även om jag varken dricker alkohol eller någonsin testat en enda drog. men jag vet hur det är att vara på botten och känna meningslöshet! jag tror många människor skulle älska detta jobb - att få vara någon annans stöttepelare och motivation till att vända på livet.

men jag är
för nära till mina känslor och det är ingenting negativt men hade tagit mig för nära inpå ungdomarna och inte kunnat acceptera bortfall eller återfall när man kämpat och valde därför att aldrig göra det.

fjärde drömmen personlig tränare & kostrådgivare! efter -13 kilo fann jag en helt ny livsstil som gjorde att jag skaffade ett "följargäng" som lyfte mig efter min resa och fick mig att vilja lära mig mer om träningen. jag gick från mullig till 18% vältränad, från godisfreak till ingenting knappt, osv.

men eftersom matte betyget saknades ifrån skolan hade jag inte tillräckligt med poäng för att ta kursen utan att plugga upp matten, precis detta jag menar. att straffas i efterhand och aldrig någonsin skulle jag ta tag i det och lida genom 1 termin igen.

femte drömmen ge tillbaka till min mamma, och låta henne leva utan arbetes krav eller måsten. bara precis som hon vill!

men hur och var i helvete skulle man börja?
att ens kunna spara till en förmögenhet genom ett normalt arbete för att uppfylla de drömmarna hade antingen inte varit möjligt eller tagit mig 50 år och mor min passerat.

jag visste på fullaste
allvar inte hur det skulle gå, men visionen om att ge henne en ny bil till, lägenhet eller bara precis allt hon önskar sig har aldrig lagts på hyllan utan "det kommer en tid för alla" tanke.

vilse & utan betyg för bra utbildning valde jag att trotsa normen och överbevisa att skolan borde lägga mer fokus på saker som att lära ut hur det är att våga gå en annan väg, våga tro på sina planer och följa sina drömmar och sluta följa strömmen. f*n ska ni alla slåss och samma sak?

idag driver jag eget, inreder när jag vill, har semester när som, gör pengar på stranden/toaletten/sängen/flygplatsen/badet, driver nordens största coachingteam, tränar människor världen över, tjänar mer pengar än rektorn på skolan som lärde mig att utan betygen lyckas du inte.

idag föreläser jag på mängder utav event världen över för att låta fler unga människor som kanske också haft en dröm men gett upp - kämpa för precis den, inte sina föräldrars eller någon annans för den delen.

jag
kommer ifrån en helt vanlig familj, med normala inkomster och haft en helt normal uppfostran om vad som är rätt och fel.
men det jag haft, det är en mamma som alltid trott på mig och min vilja, som alltid stöttat och supportar i vilket val jag än gjort!

det är för
henne och min frihet jag gör det jag gör, för alla som inte trott på mig under åren, och för mina barns framtid.

ingen dröm är för stor snarare mångas dröm som är för liten att den inte påverkar dom emotionellt, som i sitt skede gör att dom inte lyckas.

jag är endast 25 år gammal men lyckades utan betyg och med motgångar, det är dom som tagit mig hit då dom skapat mig och drivit mig.

vad var din dröm sa du? följ den.
råd? skriv gärna
❤️

Likes

Comments

idag öppnade vi kontoret för timos app, det är en obeskrivlig känsla att få ut lagret ifrån vårt hem trots att det har varit en charm i sig.
precis som vilken annan app började allt smått. apple och amazon tillexempel började i ett garage och för oss var det i vår första lägenhet i ludwigsburg, det kommer vi bära med oss! 

förra året i mars, befann sig timo på en massage och kom hem med ett leende på läpparna och sa! -"älskling jag har en miljonärs affär, jag ska skapa en app och inte heller vilken som helst"

in på kontoret hemma försvann han och tittade inte ut förens 5 timmar senare med ett block som var fyllt med ritningar och text.
den kvällen satt timo med mig och förklarade allt och jag log bara! för att när timo går in för någonting så avancerat, då vet vi som känner honom att det kommer sluta bra. precis som med club w, som idag är ett av tysklands snabbast växande fitness koncept och omsätter miljoner.

iallafall, appens namn blev 3dots efter att beundrat Steve Jobs, som alltid sa -"you have to collect the dots".

sen 3dots släpptes på marknaden i december har över 100 000 nerladdningar gjorts och fort gick det tills investors valde att kliva in och investera, och fler kommer det att bli. 
bland annat har företaget my müsli som vi svenskar idag också känner till gått med. 

nu när vi flyttar allting ifrån hemmet kommer det vara ganska tomt, men också är det nog ett minne att se tillbaka till och vara rätt glad för att det är förbise

allt började ju faltiskt i vårt hem, ett penthouse på 143 kvm som inte alls höll sig som ett penthouse längre än 3 månader efter att vi flyttat in i februari 2015 - sen började rullningen och leveranserna hamna på VARJE yta! 

det som däremot varit otrolig stressande är allt spring in och ut. 50 000 lådor och produkter som ska packas och arbetande människor i vårt hem under dagarna - inte en enda lugn stund har det varit.

men wow, häftigt att se vad den lilla idéen blev verklighet och att kontoret 3dots innovation är i rullning, stor dag!
en heldag här med sushi och softa kläder inreder och jobbar timo & jag, inte ens hälften har kommit!
nu väntar vi ivrigt på pingisbordet, som ska bli en del av ytorna.

efter amsterdam som är nu under helgen hoppas vi på att snabbt få iväg lagret hemifrån och jag ska verkligen storstäda varje hörn med tops om så behövs och se till att vårt hem blir ett hem igen!
det är verkligen en sten som släpper för oss båda som framförallt jag burit på (då ett hem ska vara en plats där allt annat runt omkring släpper och nu har man bara fått bita ihop) verkligen värt det!

tur nog så har vi skrattat lite åt att vi klarat det, för ja - stress har det varit.

idag sitter vi här i varsin ny fotölj och ler åt varandra och tänker på hur något så litet blivit så stort, och att vi stöttat varandra varje minut genom det även om man bara velat få psykbryt ibland.....
men är det en sak jag vill säga, så är det:
den mannen, han är inte bara ett geni - utan den mest drivna människa jag känner som vet vad han vill och involverar så många i hans närhet och utanför till att vara en del av utav det, denna gång har många arbetslösa och ekonomiskt beroende människor fått jobb tack vare 3dots! 


stolt är bara förnamnet! 

Likes

Comments

känslan av att komma hem och se mannen stå och vänta på mig utanför tullen på flygplatsen! ååååååh....det där lilla busleendet.

det är så himla kul när vi har några dagar ifrån varandra för normalt saknar par, men vi både saknar och blir som nykära fast på nytt!
kvällen slutade med 1 m pizza och uppesittarkväll för att boka nästa resa, sen slocknade vi båda två på 0tid.

idag startade #rosasteg
barncancerfonden kommer aldrig få för lite ifrån oss medmänniskor. därför har jag idag samlat ihop 136 personer till insamlingen och efter kvällens live sändning är jag helt ställd! det var verkligen det minsta jag kunde göra med mitt nätverk.

#rosasteg
innebär att vi under 9 dagar kommer skänka 10:- för varje 10.000 steg vi gör som individer! tanken är att vi ska överbevisa för oss själva att vi orkar ge oss ut och röra på oss, och samtidigt ha det som en morot för att bidra med någonting gott till de som behöver det mer!

vill du bidra och vara med?
sök på 10.000 rosa steg på facebook & delta idag!

om alla gör lite, kommer det att bli väldigt stort. redan efter 2 h hade vi samlat ihop 350:- på insamlingskontot vi skapat på barncancerfonden hemsida!

du finner
insamlingen på www.barncancerfonden.se - sök (rosa steg) och hjälp oss nå ut till fler 💗 alla har en 10 till något som räddar liv! 

Likes

Comments