Hej allihopa! Saknat mig? Eller ni har kanske följt mig på min andra blogg ;)
Är faktiskt lite sugen på att börja blogga här igen, men vi får se! Vad säger ni? :)Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Had some fun with Emelie!

Likes

Comments

Åh mitt liv är seriöst värsta berg- & dalbanan. Hade sånt hälsosamtal med skolsköterskan idag och det kändes som att få en smäll på käften när jag hade tagit upp alla mina problem och tankar med henne, men fan vad skönt att bara prata ut med någon! Hon sa till mig att jag måste börja tänka på mig själv, mitt liv och vad jag vill göra och sluta lyssna på andra och tänka att jag inte passar in osvosv.
Ja, det är väl inte kul att läsa om problem, men jag har blivit galet skoltrött på senaste tiden och det beror inte bara på att jag valt fel program. Jag är inte motiverad till att plugga pga olika anledningar helt enkelt, men anledningarna håller jag för mig själv.
Nu har jag iallafall bokat in ett möte med syv, så nu har jag 9 dagar på mig att BESTÄMMA MIG för vad jag vill så vi kan få ett slut på detta. Samhälle är aldrig något jag velat gå egentligen, men så hamnade jag där ändå och efter ett år kan jag säga att.. det var verkligen inget för mig. Så nu får vi se vad som händer. Har hellre 3 bra år med en klass jag trivs i och tar studenten något år senare än att kämpa mig igenom 3 år med en tråkig klass och går en linje jag inte vill gå.
Så ja, lite såhär tråkig info kanske! Men jag går mot ljusare tider nu.

Likes

Comments

Sitter och lyssnar på en debatt där dem diskuterar om man ska höja pensionsåldern eller inte. Jag förstår inte hur politiker som säger "höj pensionsåldern" tänker. Detta är faktiskt någonting som kommer påverka oss unga som ska ut i arbetsvärlden om bara några år. Höjer man pensionen betyder det att det inte kommer finnas lediga jobb, för vilken jävla arbetsgivare skulle slänga ut någon gammal som kan så mycket mer och ta in en ung student som inte kan alls lika mycket? Ingen. 

Dessutom tror jag inte att dehär med att gå i pension när man är 75 kommer fungera. De flesta arbeten idag är ganska tuffa, det jag tänker på är inte minst arbetsmiljön, hur bra är det att sitta på ett kontor och glo på en dator 8 timmar om dagen? Eller att stå upp 8 timmar i sträck som frisör? Jag tror inte någon skulle klara av att jobba vid den ålder. 

Man borde fokusera mer på att ge de unga bättre utbildning så dem kan gå in och få ett riktigt jobb, så att 65åringarna kan gå och "leva livet" tillsammans med sin kära några år innan deras dagar tar slut.

Bara lite smått irriterad, HOJ

Likes

Comments

Nu har jag och mamma laddat upp med nudlar och cola inför morgondagen. Enligt väderprognosen, läget där vår gård ligger, mammas hjärna och hörby kommuns varningar kommer vi inte kunna ta oss någonstans imorgon! 3 dm snö ska det komma bara inatt, puuh! Låter som om värsta dinosaurien springer runt utanför, haaate it så läskigt! Den fina pojken hade mer än gärna fått vara här nu, i need him! :(


Likes

Comments

Åh blir så jävla nervös när jag får känslor för en kille. Vet inte vad jag ska göra, vad jag ska skriva, när jag ska skriva, hur långt jag ska gå, vad han känner osv.. så jäkla svårt! Men vi får se, går hellre fram sakta och säkert än att bara slänga mig in i något som kommer gå åt helvete efter någon månad. I'm ready for something serious! 

Blev inte så mycket av denna helgen, mest softat! Ska ju till Emma senare ikväll dock, ser fram emot bad, spa och massa mys ! 

Annars vet jag inte vad jag ska blogga om, denna "fina pojke" är allt som finns i mina tankar. 

pussisar / a happy onedetta är såå min humor! hahah...

 

Likes

Comments

Åt en blodapelsin och en vanlig apelsin när jag satt i badet i förrgår. Och igår vaknade jag upp med utslag över hela ryggen, axlarna, armarna och jag bara.. " Vafan är nu detta -.- " typ.. så sa min lilla undersköterska till mamma att det var citrusallergi och att jag reagerade på det när jag va liten också, fast även tomat och ketchup.. sååå jag är alltså allergisk mot clementin, apelsin och allt sånt gott, hur bull? Hade det inte varit för att utslagen kliar sådär cp-jävla-idiotiskt-sjukt-mycket så hade jag ätit det ändå, men nu är det inte värt det. Sååå ledsen. 

Haha ja det var min lilla ointressanta fakta om mig idag. Planerade precis att jag och emma ska ha spa-kväll imorgon, för på torsdag åker hon till afrika och stannar där i tre veckor, huuur ska jag klara mig utan henne? skolan kommer bli mardröm.

Påtal om mardröm. Jag har inte drömt mardrömmar på hur många år som helst, då drömde jag det varje natt och fick alltid gå och lägga mig hos mamma och pappa så rädd jag va. Men nu, de senaste dagarna har jag börjat drömma mardrömmar igen. Det är alltid samma personer inblandade, min gamla klass, och min gamla bästa vän, samt några lärare och några äckliga mardröms-gubbar. Överläskigt.. Mår psykiskt dåligt av det hela dagarna.. Och eftersom mamma jobbar natt ganska ofta är jag ensam hemma på nätterna, och snacka om att det tär på krafterna när man går och spänner sig hela tiden så rädd man är, och tänker att någon ska komma och stycka en i bitar, eller bara att någon ska stå och glo in i fönstret. Shit, hade behövt en pojkvän dem nätterna..

Nu har mamma varit så gullig och gjort pancakes så ska ner och äta några nu, sen blir det lördagsgodis-shopping och bara mys framför tv:n ikv! 

KyyyyssarLikes

Comments