Kom vi låser in oss här

Det e en sak jag måste säga

Vi kan stanna kvar ett tag men jag har fett med champagne hemma

Ska jag behöva kämpa för att du och jag ska hända?

Ok du är ihop med nån men alla gör ju slut nån gång

Åh kan du sluta spela svår

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Godmorgon finisar!

Såhär startade min fredagsmorgon. Hur mysigt?? Alla dagar bör starta såhär. Har varit ledig hela denna vecka vilket varit väldigt skönt men samtidigt har jag varit sugen på att jobba haha. Så drt blir skönt att återvända till jobbet nästa vecka!

Ha en fin fredag, puss

Likes

Comments

Hej finisar! Hade planer idag som inte blev av men känner att det var tur. Tog nämligen en powernap som varade två timmar i sträck. Fortfarande sjukt trött. Ugh. Så det enda jag lyckats åstadkomma idag är att städa mitt rum, träna samt dricka kaffe å kolla på Seinfeld. I morgon väntas det jobb, som vanligt. Puss

Likes

Comments

Ser ni så snygg? Tror jag ska köpa hem den. Suktat efter denna SÅÅ länge!! 

Likes

Comments

Sitter på jobbet, 07:11, väntar på att få veta vart jag kommer befinna mig idag. Känns bra att ha ett jobb där jag kan jobba i princip varje dag hela sommaren. Pengar, mmm!!!

Likes

Comments

Ännu en arbetsvecka har gått mot sitt slut. Tiden går SÅ fort?!

Har idag jobbat i Sigtuna och i Östervåla där jag tog en fin bild på en fin blomma.

Ikväll ska jag vara hemma, vila, umgås med mor å far. Perfekt.

Likes

Comments

Som den lilla serienörd jag är började jag idag efter jobbet att kolla på en ny serie som heter Younger. Väldigt rolig och charmig. Handlar om en kvinna i 40-års åldern som utger sig för att vara 26 år efter att en kille stött på henne. Tips!

Likes

Comments

Igår var jag ledig och något som stod på schemat var en tripp till Thun's. Så runt ett tiden fikade jag och mamma med mormor och farmor i väntan på att moster skulle ansluta sig till oss. Sedan bar det av! Köpte så mycket grejer på Thun's som jag är SÅ nöjd med! Som ex. Calvin Klein trosor, tre st, för endast 299kr!! Älskar.

Likes

Comments