Header

Helloo!
Jeg har været væk i et stykke tid, da der har været rigtig mange ting. But now i'm back!

GODT NYTÅR! Håber i kom godt ind i år 2017 og har fået sat jeres nytårs løfter. Jeg har fået sæt nogle af mine mål jeg vil op nå i år 2017. Her kommer nogle af mine også så i har lidt ideer til jeres.

1: Indenfor min træningen vil jeg arbejde på at få en bigger booty og få en mere markeret mave.
2: Hver morgen skal jeg lave lidt morgen træning.
3: Få en bedre cut periode.
4: Bedre til at planlægge min kost og tælle kcal.
5: Bestå mine fag på HF.
6: Huske at nyde de små ting i livet.

Her er 6 af mine forsæt og jeg vil arbejde hårdt for at op nå dem!

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Helloooo sweeties!
Jeg har en lille sød historie at fortælle jer. Historien handler om, hvordan min kæreste og jeg mødte hinanden.
For ca. 10 år siden hvor man brugte arto, Hvor det var det fedeste der fandtes, og hvor man ikke var den helt store facebook nørd endnu. Begyndte min nuværende kæreste Jacki og jeg at skrive sammen, vi var blevet præsenteret for hinanden igennem en fælles ven. Jeg boede den gang i Randers, og Jacki boede på sjælland. Vi skrev og snakkede i mobil sammen hver dag, og det eneste vi havde i tankerne, var et godt venskab og intet andet. Vi havde ingen intentioner om at træffe hinanden, da vi ikke var så gamle og boede så langt fra hinanden. Årene gik og vi havde både vores op-og nedture i vores venskab som alle andre.
En dag fik vi hver især kæreste på, og blev nød til at stoppe vores venskab på grund af personlige årsager. Uheldigvis...
Efter et års pause i vores venskab, kontaktede Jacki mig sidste år i maj, Hvor vi så begyndte at snakke mega godt sammen igen, som om der ikke havde været en pause på et år. Udover vi var blevet ældre, og var begyndte at komme ind på nogen lidt andre ting.
Men d 31 Juli 2015 mødte Jacki og jeg hinanden for aller første gang. Jeg har aldrig været så nervøs i hele mit liv. En person som jeg har haft holdt kontakten med i så mange år, skulle jeg pludselig møde i virkeligheden. Det var så uvirkeligt, og jeg vidste slet ikke, hvad jeg skulle sige... Havde jo aldrig troet, at denne dag skulle komme. Jeg kom hjem til lille Randers igen, og 3 uger efter kom han på weekend også startede vores eventyr sammen. Det var helt uvirkeligt, for jeg havde aldrig regnet med, at det skulle blive til et forhold på grund af afstanden. Men det ene tog det andet, og i dag er jeg så kærester med min bedste ven, og det har jeg været i over et år nu!

Looove

Likes

Comments

Hallo!
Jeg begynder i skole her til januar og hvert år køber jeg en ny kalender, for elsker at planlægge og skrive ting ned i den. Men i år har jeg besluttet mig at designe min egen personlige kalender inde på www.personligalmanacka.se. Det er en side hvor du selv kan vælge imellem 5 forskellige størrelse. Så kan man designe sin egen forside og bagside med billeder og tekst. Man vælge selv hvad farve og design der skal være inde i kalenderen og meget andet. Med til kalenderen følger der en lineal, man selv kan vælge farve til. Priserne på kalenderne går fra 200 kr til 360 kr. fri fragt, levering indenfor 2 uger og levere i hele verden.

Likes

Comments

Helloooo skønne mennsker!
Lige nu er jeg på vej til jylland. Det er aller først gang i et år jeg skal afsted uden min kæreste. Det er aller første gang jeg skal være væk fra min kæreste i et helt år. Det er aller første gang.....
For et år siden flyttede jeg sammen med min kæreste på sjælland. Tænk at skulle flytte 300 km væk fra sine faste rammer og tryghed. Det er skræmmende! At skal falde til et nyt sted og få nye faste ramme. Det er et stort skridt at tage, men i håb på det bedste.
Sidste år var mit liv et kæmpe rod, inden jeg fandt sammen med min kæreste. Hver dag skulle der ske noget nyt og weekenderne kunne ikke blive vilde nok. Men sidste år i august fandt jeg min klippe, min følgesven, min tryghed.
I dag da jeg skal sige farvel til min kæreste, begynder jeg at græde. Tanken om at være væk fra ham i 3 dage, gør mig usikker og jeg får en klump i halsen over det. Efter jeg har været ude på et side spor, støttede og hjalp han mig med at komme på rette vej igen. Jeg har den største tryghed i ham- Føler jeg at jeg mangler en del af mig, Den del der gør mig tryg. Mine faste rammer.
Men nu kan jeg mærke at det er det bedste valg jeg tog for et år siden, at flytte 300 km for at bo og leve sammen med ham!

Likes

Comments

Hallooooo!:-)
Jeg er kæmpe fan af at se videoer på youtube og elsker at få inspiration der fra og bare se andre folks liv. Især nu her i december er der rigtig mange der laver julekalendere eller vlogs, hvor de ligger en video op hver dag. Så kommer jeg lidt mere i julestemning ved hjælp af det også. Jeg ser på mange forskellige youtuber, både amerikanske, engelske og svenske. Men jeg har selvfølgelig nogle ynglings youtuber.

Therese Lindgren
Er 29 år gammel og er sveriges største youtuber. Hun har sin kanal siden år 2011. Hendes videoer handler om sminketips, vlog, hendes hverdag, mad, veganer, hendes angst og meget meget mere. Her i år 2016 udgav hun hendes egen bog, som handler om hendes angst og andre ting i hendes liv. Hun har også vundet mange forskellige priser, så som årets youtuber, årets youtubekanal og mange andre.


Buff Bunny
Buff bunny aka Heidi Somer er en fitness youtuber. Jeg elsker hendes livs historie, om hvordan hun er kommet der til hvor hun er i dag. Hendes youtubekanal handler om fitness, vlogs, vejen til scenen, meal prep, life og meget mere. Hun viser ikke kun at hendes liv er en dans på roser. Men viser også de uretfærdig ting i livet. Jeg ser utroligt meget op til Heidi, da hun inspirere mange mennesker og elsker alle hendes fans. Hun er super dygtig til hendes arbejde og er virkelig en person at se op til.


Ciaoobelllaxo aka Megan Leigh

Megan Leigh også kendt som Ciaoobelllaxo er en amerikansk youtuber og har haft sin youtubekanal siden år 2010. Hun både en kanal der hedder Megan Leigh som er hendes beauty kanal også hendes anden kanal, som hedder Lavitadimeg, som er hendes vlog kanal. Jeg har fuldt Megan i mange år og utrolig imponeret over hende. På hendes beauty kanal Megan Leigh laver hun videoer med hauls, make up tips, tag, tutorials og meget andet. På hendes Lavitadimeg, kommer man tæt på hendes hverdag og hvad der forgår tæt på. Hun er meget åben om hendes liv og hvad der forgår her og nu. Her i december måned laver hun hvert år noget hun kalder vlogcember. hvor hun lægger vlog op hver dag.

Likes

Comments

Hallooo skønne folk!💗
I forrige weekend fik jeg de her 3 søde krus af min mor. Krusene er hvide med guld skrift og på hver krus er der et citat.
Men istedet for at bruge dem til at drikke af, har jeg sat en plante i hver krus og bruger det som decoration i min stuen. Synes det var synd de bare skulle stå inde i et skab og man ikke kunne se dem.🌸
De er forresten købt i netto.

Likes

Comments

Hallo!

Her neden under ser i 5 smukke kjoler, jeg mener man kan have på juleaften. Alle 5 kjoler kan man købe online på boohoo.comog de har tit 50% på alt. Det er rigtig god hjemmeside at shoppe på og man kan få rigtig mange ting for ingen penge. Deres leveringstid er ca 4 hverdage. Men de dage kan man godt vente, når priserne er så gode også gode rabatter.

Glædelig jul!

Kjole 1 her Kjole 2 her Kjole 3 her Kjole 4 her Kjole 5 her

Likes

Comments

Hallo!

Jeg har gået rundt med nogle forskellige tanker de seneste måneder. Jeg har været lidt stresset over livet og tænkt meget på uddannelse, skabe familie, at bare have det perfekte glansbilled. I min omgangkreds føler jeg alle er gravide lige nu eller har fået børn og det er i alderen 19 - 23 år. Er jeg bagud eller skal man bare leve i nuet?
Jeg har altid haft drømmen om at være ung mor og have fået mit første barn som 25 årig. Men den konklusion er jeg gået fra igen. For hvad med uddannelse? Jeg har en uddannelse som kontorassistent, men jeg vil have mere og en større uddannelse. Jeg vil arbejde med noget jeg virklig elsker og noget jeg ved jeg vil lave hele livet. Til Januar begynder jeg på HF enkeltfag også skal jeg tage en hel HF. Hvor jeg så derefter skal starte på erhvervsakadamiet og ende ud med at være uddannet multimediedesigner. Det vil ca. komme til at tage mig 5 år, før jeg er færdig. Jeg er 22 nu og er nok færdig når jeg er 27. Så det vil slet ikke have fungeret med et barn når jeg bliver 25. For der er ikke penge til det og så skal jeg også stoppe midt i min uddannelse. 

​Min kæreste og jeg havde også snakket om at købe rækkehus eller hus sammen. Men vi blev hurtigt enig om at, det er dumt at sætte sig for dyrt med udgifter i en alt for tidlig alder. Og i det hele taget bosætte sig og vide man skulle bo det sted i lang tid, når vi ikke har en ide om hvor vi vil bo henne endnu og hvor vi vil have vores børn skal vokse op en dag.

Efter mange forskellig ting jeg gerne vil og hvad der er bedst, er jeg kommet frem til at, jeg har ikke travlt med livet og jeg vil leve livet som det er lige nu. Jeg har en masse fremtidsplaner. Men jeg vil tage et skridt af gangen og ikke have travlt. Jeg skal nyde jeg er ung og har det godt med min kæreste. Jeg vil have min drømme uddannelse, før jeg vil have børn. Jeg vil have råd til at have børn og ikke skulle tænke på at jeg ikke har råd til at lave nogle ting, fordi vi har sat os surt i det. Alt skal nok komme med tiden. Jeg skal nok få de børn jeg vil, jeg skal nok komme til at eje et hus en dag. Det skal bare være på det rigtige tidspunkt, når der er råd til det.
​Og der er jo en ikke et perfekt glansbilled. Man skaber jo selv det liv man vil leve og man skal bare gå efter sine drømme. Man styre selv hvordan ens perfekte glansbilled ser ud!


Likes

Comments

Hallo!
Igår tog mig og min kæreste hele vejen til jylland, for at besøge min familie. Det er hårdt at bo så langt væk og kun se ens familie en gang om måneden, når man før hen var vant til at se dem hver dag. Hvis det var det man ville. Især her i julen er det hårdt.
Det har været en rigtig stor omvæltning for mig, at ikke lige at mor et kvarter væk og bare lige kunne gå hen til hende eller hvis man lige skulle køres et sted osv. Jeg har et rigtig tæt forhold til mine forældre og heldigvis er vi kun blevet endnu tættere. Men jeg er også modnet rigtig meget og lært at klare mig bedre selv. Jeg er blevet bedre til at tage offentlig transpor, hvor jeg før hen plejede bare at ringe til mor eller far. Jeg er blevet bedre til at spare på mine penge, hvor jeg før hen bare kunne spørge mor og far. Ja jeg har været forkælet og fået mange ting og satte måske ikke nær så meget pris på det den gang. Men nu sætter jeg meget mere pris på det, når jeg får noget af dem.
Men ud over det har jeg en total fantastisk kæreste der altid er der for mig og støtter mig i alle mine valg. Han leger den veninde jeg mangler nogle gange, når der er brug for det. Han er der bare i tykt og tyndt og især når jeg mangler min familie. Kunne ikke ønske mig en bedre kæreste!

Likes

Comments