Header

Två bilder på två vääldigt saknade favoritpersoner

HEJ på er!! En månad sedan sist igen så kan inte påstå att detta går så bra, men det finns faktiskt en förklaring - Att leva i Rörvik är inte så händelserikt ;-). Vi har arbetat oss igenom vår nionde arbetsvecka och det är ju faktiskt helt otroligt, helt otroligt att det redan är November och att tiden ändå gått så snabbt som den gjort. Även fast det känns jätteskönt att vi snart klarat av dessa så kommer det kännas konstigt att inte bo tillsammans med Ebba och Sofia, jobba och ha en vardag tillsammans här i Rörvik. MEN att säga tack och hej till att ständigt ha fiskslem, blod och fiskfjäll i ansiktet gör jag utan problem!!

Nämnde i mitt senaste inlägg att jag skulle börja spåna på nästa äventyr och det är bokstavligen gjort. Jag, Ebba och Sofia har nämligen bokat en 2,5 månaders resa tillsammans!!!!!! Resan avgår i mitten av januari och börjar i Sri Lanka, därnäst Maldiverna, Thailand, Malaysia, Singapore, och tillsist Bali! Känns SÅ kul och spännande, ser verkligen fram emot det!!!!

De två senaste helgerna har spenderats hemma i Östersund och det har vart jätteskönt att få komma hem bara för några dagar. När vi inte har tillgången att kunna umgås med familjen och vännerna till vardags blir helgerna hemma verkligen uppskattade. Att bara få sova i sin egna stora säng är uppskattat eftersom sängarna här i Rörvik är så små som endast 75 centimeter. Helgerna har bestått av kvalitetstid med vännerna, tillsammans med mamma och Erik och firande av älskade mormor som fyllt hela 90år. Att bara få vara hemma är något jag kommer uppskatta ännu mer än vad jag gjort tidigare.

Nu återstår fyra arbetsveckor, ikväll ska vi fika på favoritfiket med Hanna och Johanna som är vår vanliga mysiga lördagsaktivitet. Go helg på er!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments