Header

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Igår städade jag mitt rum från morgonen, sedan blev jag super sugen på panini från Pause (haha) så då fick jag med mig mamma på lunch, kikade även lite på stan, och övningskörde. På eftermiddagen var jag med Erik, och på kvällen åt vi middag på Lilla-Siam (godaste restaurangen), hyrde film från hemmakväll och hade lördagsmys. Idag ska jag vara med Ebbs, godmorgon :-)

Likes

Comments

Hej, nyss pluggat lite inför ett mindre engelska test imorgon. Har några mattetal att göra, och två inlämningar och sedan är det lov!! Eller ja på fredag ;-) Min telefon slutade fungera utan något vidare i fredags så sedan dess är jag svårnådd.. Önskat mig en ny tele i julklapp men just nu önskar jag mig en ny snarast möjligt.. Annars då, skev in mig på körskolan idag och känner mig ärligt stressad hur jag ska hinna plugga på 2-3 månader då jag verkligen vill ta körkortet direkt när jag fyller 18.. Imorgon fyller min mormor 88, så då ska vi äta på restaurang och sedan äta tårta med släkten, mysigt.

Vårfest, Elliot <3

Likes

Comments

Igår var jag ärligt på världens godaste (och finaste) brunch!!

Likes

Comments

I lördags lyckades jag Sofia och Ella köpa biljetter till Håkan Hellström på Ullevi i sommar!!! Dock till den andra konserten men det blir lika bra det. Bokade nyss flygbiljetter ner till Göteborg och hem så nu är allt fixat!! Är så taggad, kommer bli SÅÅ himla roligt!!! 

Likes

Comments

Jaa äntligen helg!! Igår efter skolan blev allt spontant, tänkte inte göra någonting alls istället var jag en sväng på stan, fikade på pause och var förbi Innerjoy. Sedan på kvällen gick jag på fest som inte alls var tänkt, hippiefest till och med :-) Idag var jag och Ella på gymmet i cirka inte länge alls, har varit förbi min kusin och nu sitter jag i min säng och väntar på Pizza-middag från Spader Dam med mamma. Ikväll ska jag till Sofia, hejs!

​Yran, Sommar, Värme

Likes

Comments

Det har blivit oktober, höst. Det är jätte kallt, jag börjar bli sjuk, och ångesten över skolan är stor. Helgen har varit bra, i fredags var jag på fest, i lördags bjöd jag och Ella My på födelsedagslunch på Vezzo. Varit i Orrviken, ätit midddag på Athena tillsammans med Erik och hans släkt (världens godaste kött). Idag har jag pluggat lite samt varit ute och gått. Denna vecka kommer bli stressig, måste plugga, har flera prov och inlämningar, ska hinna baka till en gudstjänst i kyrkan till jättemånga, bjuda pappa på middag, hinna saker jag behöver, hinna vara med vänner, fixa så att jag INTE blir sjuk, hinna leva, hur!?

Fre<3

Likes

Comments