Header

Idag fick jag rycka in på mitt sommarjobb igen då dem behövde personal. Åt sedan middag på Via Grande con mi padre och sedan dess har jag bara tagit det lugnt och städat på mitt rum. Imorgon ska jag på stan en snabbis och på fredag åker jag mot Stockholm för att sedan åka till Kroatien, wäY!! Hejs 

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

I en ny stad Göteborg var det inte lätt att hinna och finna inte. Hittade i alla fall ett linne, ett par shorts, ett puder som man blir likblek i samt underkläder. Och i lördags köpte jag och Ebba lika jacka från Lindex :-)

Likes

Comments

Glömmer bort att skriva något nu på sommaren tyvärr, det är ju den man vill ha dokumenterad. I alla fall så har jag jobbat klart, dock blev det ynka åtta dagar eftersom jag spontant följde med Erik och hans familj till Göteborg i fem dagar, alltid velat åka dit. Var på Liseberg i två dagar, vilket var svin kul. Älskar karuseller!!! Bodde på hotell, var på Universeum, var ute och åt, kikade lite på stan och badade bland annat. Jag och Erik åkte tåg hem tidigare än de andra eftersom jag kände mig tvingad att jobba lite också, haha. En dryg dag på resande fot med ett snabb stopp i Stockholm. Hann med Pizza hut (Som för mig alltid är ett måste!!) & frozen yogurt. Väl kvällen då vi äntligen kom hem åkte jag direkt till Alma som just då kommit hem från sitt år i USA.

Likes

Comments