Sommar i oktober?!

Hej på er, hoppas att allt är bra?! 🥰 Själv så är läget helt OK. Jag ar haft några helvetes veckor med mycket ångest, tårar och magont men nu äntligen är jag på väg ur det och det är en sån lättnad. Dessutom så är solen framme och vi har nog fått tag på den varmaste uteplatsen någonsin för här är hela 26 (!!!) grader och det är oktober. Dock så går det ner till 13 grader om man går ut på andra sidan lägenheten där det är skugga haha, så därför går vi bara ut via uteplatsen 🙈.

Dagens planer är att jag ska tvätta och sen ha ett möte via TEAMS kl 15:15. Så med andra ord så har jag inte så mycket att göra, men det är bara skönt. Sådana dagar behövs också för att stanna upp, pausa, andas och bara vara liksom. Tänkte dock inte bara sitta på rumpan och uggla utan det blir väl att jag städar lite här hemma, spelar lite Fortnite (ja, jag älskar't!), virka lite och ta en härlig promenad med Bella i höstsolen.

Vad ska ni göra idag?
😀

xoxo Amanda

Follow me on - Nouw - Instagram

Gillar

SURPRISE

Nä men hej! Nu har jag varit ifrån bloggandet i över ett år och oj, vad detta känns märkligt och ovant att skriva inlägg. 🙈 Jag känner mig så dålig på detta nu, haha, men jag lovar att jag ska försöka göra mitt bästa. Jag hoppas att ni mår bra och att ni haft en bra dag, so far. Själv så mår jag helt okej, har haft några jobbiga dagar med feber, förkylning och ångest men nu äntligen känns det som att det är på väg åt rätt håll måendemässigt, så fingers crossed 🤞.

Hur som haver. Idag har vi tvättid och jag tänkte därför även passa på att ta en städdag. Det finns ju inget bättre än när man har tvättat allt i tvättkorgen, städat hela lägenheten, renbäddat sängen och man känner den där goda doften av rent hem. 🤩 Dock så måste jag ta några små pauser i tvätt- och städningen då jag ska ha ett möte på TEAMS och jag måste ta ut Bella på en längre promenad. Men det är bara skönt att få några pauser eftersom jag inte är helt frisk från förkylningen än.

Vad har ni för planer idag?

Just det! Jag har äntligen införskaffat mig en studiomikrofon och jag är så otroligt nöjd med den! Bästa ljudet och jag känner att jag äntligen kan dra igång med sången på allvar igen. Nu känner jag mig hel. ❤

xoxo Amanda

Follow me on - Nouw - Instagram

Gillar

Djurpark & lite ringrostig

Oh my God vilken sommar det varit och än är den inte slut! Sol, värme, bad, utflykter, skratt, grillat och massor av mys. ☀ Denna sommaren är dessutom den första sommaren på mååååånga år där jag faktiskt vågar åka utanför staden jag bor i - och det är ett jättestort steg för mig. Tänk vad jag har gått miste om förut för att mitt mående sagt stopp. Men detta året tog jag befälet och nu är det jag som bestämmer. Ingenting kan säga stopp mer, jag ska kunna göra vad jag än vill och jag tänker inte gå miste om någonting mer! 😍

Dock så mår jag fortfarande inte så jättebra och jag är fortfarande under utredning för att få reda på varför jag mår som jag gör och om det är något som går att behandla. Men denna resan med magen och den fysiska smärtan har stärkt mitt psyke så mycket. Så jag antar att det är som man brukar säga - att där finns alltid något gott i det onda.

Hur som haver så tänkte jag egentligen bara titta in en snabbis här och checka läget med er - Hur mår ni? Har ni en härlig sommar?! 😄 Längesen vi sist hördes av ju! Ville även dela med mig av lite bilder från min sommar so far, så det blir helt enkelt ett litet "uppdateringsinlägg". Lite rörigt inlägg också kanske, haha. Men jag känner mig faktiskt lite ringrostig efter så långt uppehåll så ni får ha överseende. 😅

Ska verkligen försöka skärpa mig med bloggandet nu (haha, det tror jag på när jag ser det).. Men ni får ha en helt fantastisk dag och ta hand om er så hörs vi förhoppningsvis mer sen!

xoxo Amanda

Follow me on - Nouw - Instagram

Gillar