Header

Hej, ja hitta denna videon på youtube och va tvungen att sprida vidare den. 

Gör de du också!

*

Du hittar den här


Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Någonting jag blir oerhört ledsen och irriterad på är när nära vänner plötsligt vänder ryggen till och inte bryr sig ett skit. 

Man tror att man känner någon, men i själva verket är det en främling som man aldrig egentligen pratat med på riktigt.

Det handlar oftast om att hitta något som är bättre. Hela tiden byter de ut det gamla när de hittat någonting som verkar mer intressantare. Man känner sig som ett klädesplagg som inte var roligt att ha på sig som de gömmer i garderoben när de hittat en snyggare jacka. 

En del av er kanske känner igen sig i det här?

Om det är så, ta aldrig skit från någon. Ingen ska kunna behandla dig som de själva vill.

Utan våga stå upp för dig själv och det är dom det är fel på, inte dig!

Ta hand om er och låt ingen köra över dig!

Puss & kram

Linda

Likes

Comments

Hej, ja tänkte starta en ny grej! Jag ska försöka lägga ut ett inlägg per månad då jag tipsar om olika produkter osv.

Så jag ska tipsa om en hårprodukt, en ansiktsprodukt och ett kläd plagg.

Hårprodukt:

Hår olja från: MoroccanoilAnsiktsprodukt:

Ansiktstvätt: EucerinKlädesplagg:

Tröja: RIVER ISLAND

Hoppas ni gillar det!

//Tove

Likes

Comments

Vi är i stan och kollar i butiker och myser. Jag har köpt en kjol jag kollat efter länge men som inte funnits i min storlek. Är superglad nu. Ska strax ta tåget hem och plugga.
Ha en underbar kväll och ta hand om er där ute.
Puss & Kram
Linda & Tove

Likes

Comments

Hej! Just nu är jag så himla taggad inför sommaren. Har så mycket kul planerat. Återkommer med vad som händer mer exakt. 

Här kommer iaf lite sommar inspo från weheartit.

                                       Kram Tove

Likes

Comments

Hej där kära ni!

Nu tänkte jag berätta en sak som jag stör mig väldigt mycket på när det gäller folk.

Att folk kanske inte accepterar en människa för vem man är. Det är en sak, men att gå och snacka skit och bara kolla snett är väldigt irriterande. Och speciellt när man känner människan väldigt väl, och varför inte bara komma och säga saker och ting som du tycker rakt till mig istället för att säga det till andra som ska misstolka saker..?

Det stör jag mig på.
Att folk säger massa saker som inte ens stämmer och bara snackar. Nej, varför lägga energi på sånt som kanske sårar och inte ens stämmer? Då kan ni ju lägga energin på att leva ditt eget liv och inte lägga dig i någon annans.

Och kom ihåg ni där ute som läser detta. Låt ingen trycka ner dig för den du är! Va alltid den du är och stå för det. Då är det du som kommer komma längre i livet än dom som lägger mer energi på att snacka och bråka eller annat.

Kom igen nu tjejer. Nu gör vi detta!
Visa hur starka ni är.
STAY STRONG GIRLS

PUSS Alva

Likes

Comments

Hej alla där ute! 

Åååh det är vår i luften!!  
Man får sån härlig känsla i kroppen å man blir bara så glad! Jag själv får jätte mycket inspiration till vår kläder och accessoarer! jag riktigt älskar att slänga ihop en härlig vår outfit! dock är det inte jätte varmt ännu men snart så!

kram Isabelle Likes

Comments

Hej alla underbara! 

Vi musikalare har musiklära nu så tänkte blogga lite! Vi har snart en musikalföreställning så vi övar för fullt! Kanske inte så mycket på just denna lektion men på dom andra så jobbar vi med manus och dans! Vi har grymma lärare i dom estetiska ämnena så vi tror att det kommer bli en riktigt bra och rolig föreställning! 

Kram Isabelle, Sofie, Linda och Clara Likes

Comments

En semla så här på kvällskvisten är aldrig fel! och den är hemma gjord också! Nästan 😏 
Brödet, grädden och mandelmassan är köpt på Netto, florsocker hittade jag i skafferiet! det var bara att sätta ihop allt och så blev det en riktigt go semla!  Jag har även designat om bloggen!! Tycker sånt är jätte kul verkligen! Att fixa och trixa med bilder och självklart så var tjejerna med och bestämde!kram isabelle

Likes

Comments

 När jag vaknade imorse hade jag sån sjuk träningsvärk efter gårdagens gympass. Jag kom knappt ur sängen för smärtan. Men det är så värt det när resultatet kommer. Jag ska verkligen kämpa och inte ge upp som jag gör efter en vecka utan ska försöka allt jag kan. Saknar den tiden då jag var vältränad och hade drömkroppen. Men ska dit igen om det är det sista jag gör!

Lite inspo bilder till er läsare 

Kram Linda 

Likes

Comments