Recept

Förbereder morgondagens lunch för att slippa åka iväg och köpa något som oftast inte lutar åt det sunda hållet. Fick bli en liten ugnsform med:

* lax
* purjolök
* sötpotatis
* morot
* palsternacka
* lite olivolja
* kryddor efter egen smak

Enkelt och gott!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Vardagen

Godmorgon till alla som läser detta!

Imorse när jag klev upp och tittade ut genom fönstret såg jag en massa snööö. Jag tycker om snö, dels för att det blir ljusare och dels för att man slipper all lera. Dock är slask inte så kul...

Innan jag gick hemifrån imorse gjorde jag mig en smoothie, denna utan mjölkprodukter. Den är kalorisnål men mättande, kan inte bli bättre va?

Min morgonsmoothie
1 banan
1 näve hallon
1 näve blåbär

Mixa ihop och njut!

Likes

Comments

Recept

2 dl naturell 3% yoghurt
3 st jordgubbar
1 krm vanilj
+ en kiwi för att festa till det lite!

Likes

Comments

Vardagen

Nu har jag krigat mig igenom ett spin intervall pass på 60 minuter. Det är riktigt jobbigt men ingenting kan jämföras med känslan man har i kroppen efter ett krigarpass. Nu ska jag ta mig hem och göra mig en smoothie på yoghurt, färska jordgubbar och lite vanilj. Toppar oftast med lite krossade nötter. Ska bli himla gott!

Likes

Comments

Hej och välkomna till min blogg! Jag är ny i bloggvärlden och har aldrig drivit en blogg men har alltid velat, igår kväll tog jag steget. Länge har jag suttit och tänkt "ska jag eller ska jag inte?" och igår kväll fick det bli av på riktigt. Jag har också länge tänkt att ha denna inriktning min blogg har nu som inriktning och så fick det bli. Jag vill med min positiva inställning inspirera och motivera andra människor till att göra det som gör som dem lyckliga - och det hoppas jag kunna göra med min blogg.

I min presentation berättar jag att jag älskar mat och att jag främst gillar att leva ett sunt liv och det är så klart bara en presentation. Vi alla har våra egna tankar och åsikter om vad ett sunt liv egentligen är, och något som ses som sunt enligt mig är kanske inte sunt enligt någon annan. Jag vill att varenda en ska ha sin egna inställning och åsikt, precis som jag har och jag vill som tidigare nämnt endast sprida lycka och glädje.

Jag hoppas att jag med mina vardagsinlägg och recept kan inspirera just Dig att göra det Du älskar och finner glädje i!

Likes

Comments