Hello

Idag tänker jag ge er en smakprov på vad jag brukar äta endast med en bild :)...vissa ni intresse lovar jag att även dela med mig receptet :).....

Likes

Comments

Ja efter många om och men sitter jag här nu med en nystartad blogg, därför tänkte jag att min första inlägg ska vara en lite längre presentation av mig själv.

Som tidigare nämnt är jag 27 år bor i en liten stad med min fina familj. Ursprungligen kommer jag från Balkan och har nu bott i Sverige i ca 14 år. För tillfället är jag mammaledig med kommer börja jobba om ca två månader igen ( mer om mitt jobb kommer jag skriva i framtida inlägg).

Annars är jag en tjej med väldigt många intresse men ett intresse har en väldigt speciell plats i mitt hjärta, DANS. I och med dansen i mitt liv har jag alltid varit mån om mat och hälsa, fram till jag blev gravid..... Då då har allt raserat och jag har gått upp flera kg. Så småningom tog jag tag i detta och gått ner med hjälp av PT och därför tänkte jag nu inspirera förhoppningsvis motivera andra intressenter och mammor till en hälsosammare livsstil. Jag kommer dela med mig matrecept och tips vad gäller träning och hälsa i allmänhet. I know...NI kanske tänker inte ännu en hälsoblogg men please give it a TRY =). Lovar ej svika er, till dess hejsvejs =)

Likes

Comments