VAHVEMPI VASTUSTUSKYKY

* POSTAUS TEHTY YHTEISTYÖSSÄ NORDFULIN KANSSA

Noin 3kk sitten, tutustuin Nordfulin vitamiineihin ja siitä lähtien postiin on ilmestynyt kuukausittain mun tarpeisiin suunnniteltu vitamiinipaketti. Tämän 3kk aikana, yksi asia on noussut ylitse muiden- HELPPOUS!
Ennen nordfulin kuukausittaisia lähetyksiä, oma vitamiinien käyttö on ollut melko kausiluontoista. Vitamiinipurkin loppuessa, uuden ostaminen on saattanut venähtää pitkäksikin aikaa ja reissatessa vitamiinit on jäänyt kaapinpohjalle, sillä kymmentä purkkia en ole halunnut raahata mukanani.

Kun paketti tulee kuukuasittain, ei vitamiinit pääse loppumaan ja rutiinin ylläpitäminen on helpompaa. Tämän vuoden puolella olen myös reissannut tavallista useammin pk-seudulle, jolloin pienet annospussit ovat helpottaneet vitamiinin muistamista kodin ulkopuolella. Nyt, kun vitamiinien käytöstä on tullut säännöllistä, vitamiinien vaikutus on päässyt paremmin esille ja olen muun muassa välttänyt turhat flunssat.

Kiitos Nordfulin, vitamiininen ottamisesta on tullut yhtä tavallinen aamurutiini, kuin kahvista tai hampaidenpesusta. Jos sinun on vaikea muistaa vitamiinit, kannattaa asettaa puhelimeen muistutus ja pitää pakkaus helposti saatavilla. Nordful paketin kyljessä on myös kalenteri, joka muistuttaa sinua pitämään päivittäisestä rutiinista kiinni.

Helppouden lisäksi yritys saa plussaa tuotteiden laadusta ja hinnasta. Tuotteiden tullessa suoraan valmistajalta, välikädet jää pois ja se näkyy noin 20% halvempana hintana.MIKÄ NORDFUL ON?

Nordful on suomalainen yritys, joka perustettiin uskosta yksinkertaisuuteen, räätälöintiin ja korkealaatuisiin raaka-aineisiin. Yritys tarjoaa personoituja lisäravinnepaketteja, joissa huomiodaan viimeisimmät tieteelliset tutkimukset. Alkuun pääset, osallistumalla nopeaan kyselyyn (TÄSTÄ) , jossa kartoitetaan terveydentilanne, ruokailutottumukset , elämäntyyli ja tavoitteet. Kysymykset ovat seuraavanlaisia: Käytätkö ravintolisiä? Kuinka usein harrastat liikuntaa? Kuinka monta kertaa päivässä syöt vihanneksia ja hedelmiä? Mihin toivoisit meidän erityisesti keskittyvän? Vastauksien perusteella Nordful räätälöi ja suosittelee juuri sinun tarpeesi täyttävää vitamiinipakettia ja antaa samalla pienet tietoiskut, siitä miksi nämä vitamiinit on valikoitunut pakettiisii. Tämän jälkeen Nórdful lähettää sinulle kuukausittain paketin, josta löytyy seuraavalle 30 päivälle kätevät nimelläsi merkityt annospakkaukset. Tiestikö muuten, että annospussien avulla pystytään säästämään 70% muovia, tavallisiin pakkauksiin verrattuna? Jotta saisitte vähän käryä siitä miltä personoitupaketti voi näyttää, jaan omani teille alempana.Mun Nordful pakettiin päätyi:

Magnesium: Ylläpitämään kehon energiantuotantoa ja vähentämään uupumuksen tunnetta. Magnesium pitää huolta myös hermoston toiminnasta ja neurologisesta hyvinvoinnista. Magnesiumpitoisia ruokia on muun muassa pinaatti, pähkinät ja pavut.

D3-vitamiini: vahvistaa luita, tukee lihasten toimintaa ja vastustuskykyä. D-vitamiinin tarvetta voi koittaa täyttää syömällä kalaa ja kananmunia.

C-vitamiini: tukemaan vastustuskykyä ja vähentämään väsymyksen tunnetta. Hyviä C-vitamiinin lähteitä on esimerkiksi paprika, parsakaali, mansikat ja appelsiinit.

Sinkki: vahvistamaan immuunijärjestelmää, pitämään huolta ihosta, hiuksista ja kynsistä. Sinkkiä saa esimerkiksi lihasta, kalasta, kananmunista ja pavuista. Sinkin tarve saattaa korostua urheilevilla ihmisillä ja vegaaneilla.

K2: Tukee terveitä luita ja verisuonia. Vaikuttaa myös siihen mihin kalsium kerääntyy elimistössä. K2-vitamiini voi olla tarpeellinen etenkin vegaaneille, sillä sitä saa helpoiten lihasta ja maitotuotteista.

Kalsium: syön suhteellisen vähän maitotuotteita, joten minun pakettiin päätyi kalsium lisä terveiden luiden tueksi. Kalsium auttaa myös ylläpitämään normaalia verenpainetta, lihaksia ja hermoston toimintaa.

+ Omien tarpeiden muuttuessa, oman paketin sisältöä pystyy myös muuttamaanOlen edelleen sitä mieltä, että lähtökohtaisesti pitää täytää vitamiinivarastot syömällä terveellisesti ja monipuolisesti, mutta monessa tilanteessa, emme saa kaikkia varastoja täyteen, esimerkiksi ravintoaineiden huonon imeytyvyyden takia. Syksyn alku ja viilentyneet säät tuo monesti mukanaan omat haasteensa ja kaikkien inhoaman riesan, syysflunssan🙄Mitä jos tänä vuonna tehtäis kaikkemme, että saavutettaisiin hyvä vastustuskyky, jolla taistella flunssaa vastaan? Entä miltä kuulostaa energinen olo, myös kaikista pimeimpinä nä ja sateisina päivinä?

Jotta välttyisit väsymykseltä ja flunssilta, kannattaa nyt jo räätälöidä tarpeesi täyttävä vitamiinipaketti TÄSTÄ. PS. Muista hyödyntää koodi WMCLAUDIA, niin saat - 20% alennuksen kahdesta ensimmäisestä Nórdful-kuukaudesta.


Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229