Sitruunaraakakakku

yhteistyössä @foodin

Pohja:
3dl kookoshiutaleita
3dl taateleita
1dl kookosöljyä (foodin)
2rkl hunajaa
5rkl sitruunanmehua
Ripaus suolaa

Blendaa taatelit tasaiseksi massaksi. Sekoita taatelit muihin raaka-aineisiin ja painele pohja irtopohjavuoan pohjalle. Aseta pohja pakkaseen jähmettymään.

Sitruunatäyte:
4dl cashewpähkinöitä (foodin)
2dl kookosöljyä (foodin)
3rkl hunajaa
0-1dl vettä (riippuen kuinka paljon mehua sitruunoista tulee)
2 sitruunan mehu ja raastetut kuoret
Ripaus suolaa

Aloita blendaamalla cashewpähkinät tasaiseksi massaksi. Lisää kookosöljy, hunaja, sitruunanmehu, sitruunankuoret ja ripaus suolaa. Blendaa jälleen. Lisää varovasti vettä, sillä seos saa olla paksuhkoa.


Kaada sitruunatäyte kovettuneen pohjan päälle. Anna kakun hyytyä yön yli jääkaapissa ( vaihtoehtoisesti pari h pakkasessa). Koristele kakku tuoreilla vadelmilla, sitruunalla ja kookoslastuilla.

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229