Feeling pretty

*postaus toteutettu yhteistyössä Pretty by Flormarin kanssa

Mä en oo koskaan ollut mikään meikkiguru, mutta Wellnessmalli-kisan myötä olen tutustunut meikkimaailmaan hieman paremmin, Pretty by flormar tiimin avustuksella. Kaikille jotka eivät vielä tienneet, niin kaikki meidän kuvausmeikit on tehty Pretty by Flormarin tuotteilla ja ovat heidän meikkaajien käsialaa. Elokuun aikana kävimme myös Pretty by Flormarin järjestämässä meikkikoulussa, jossa heidän ammattimeikkaaja kertoi lisää heidän tuotteistaan ja jakoi meille kaikki parhaat meikkausvinkit, joista osa näkyy tässä postauksessa. Saatiin samalla muutamat tuotteet kotiin vietäväksi, joita oon nyt käyttänyt omassa arkimeikissä.

TOP 5 VINKIT!

1. Siveltimien pesuun kannattaa kiinnittää huomiota, sillä ne kerää mukaansa iholta yllättävän paljon esim bakteereita ja rasvaa. Helpolla ja halvalla pääse valitsemalla Marseille-palasaippuan, jonka voi ostaa tavallisista ruokakaupoista ihan parilla eurolla.

2. Silmämeikki kannattaa tehdä ensimmäisenä, jolloin värit eivät varise meikkipohjaan.

3. Pysyvän meikin takaamiseen-aina primer ja puuteri

4. Puuteroi silmänaluset heti ettei concealer pakkaanu

5. Selvitä sopiiko sulle lämpimät vai kylmät sävyt paremmin. Yleinen sääntä on, että keltapohjaiselle iholle sopii lämpimät sävyt, kun taas punapohjaiselle kylmät.

Miltä näyttää mun oppima arkimeikki Pretty by flormar tyyliin?

Aloitan levittämällä kosteusvoidetta, jonka jälkeen puristan herneen verran Mattifying Primeria ja levitän sen kasvoilleni. Näin saan ihosta tasaisemman ja meikki pysyy pidempään paikallaan.

Seuraavaksi teen meikkipohjan levittämällä Hi-cover foundationia sävyssä 06, tähän käytän hieman kosteaa beauty blenderiä, jotta tuloksesta tulee mahdollisimman tasainen. Tämän jälkeen lisäilen Cover up liquid concealeria silmien alle ja peitän tarvittaessa muutamat epäpuhtaudet. Lopuksi kiinnitän meikkipohjan Baked powderin avulla.

Arkimeikkini on melko simppeli, joten silmiin tulee pelkästään High Definition ripsiväriä, joka tekee ripsistä tuuheat ja pitkät. Kulmat teen puuterimaisella Eyebrow shadow sävyssä EB02. Viimeistelen meikin sipaisemalla poskille Bronze powderia sävyssä 20 Peach Bronze. Tuotessa on kaksi sävyä, jotka antaa iholle ihanaa hehkua ja ruskettuneen ilmeen. Voila, mun arkimeikki olis done.

Jos tekisin näyttävämmän meikin esim juhliin, käyttäisin silmämeikkiin Eyeshadow palettea sävyssä 03 Fire, joka on 9 lämpimän sävyn luomiväripaletti. Meikkiin lisäisin vielä kevyet varjostukset ja rajaisin silmät.

Toivottavasti vinkeistä oli apua ja postauksen avulla löydätte jotain uusia tuotteita kokeiluun. Kaikki Pretty by Flormarin tuotteet löytyy todella hyvään hintaan Tokmannilta. Meikit ovat cruelty free ja soveltuu erinomaisesti aloittelijasta ammattilaiseen. :)

Tykkää-merkinnät

Kommentit

Kirjoita kommentti...
IP: 82.99.3.229