Postad i: Choklad

Svårighetsgrad: ♡=1/5, tid: max 30 minuter

RECEPTET:
- 100g smör
- 3dl socker
- 2tsk vaniljsocker
- 1krm salt
- 4msk kakao
- 1,75dl mjöl
- 2ägg

Börja med att sätta ugnen på 175 grader celsius och klä en 20cm form med bakplåtspapper, alternativt att man smörar den och bröar den.

Därefter så smälter man smöret i en kastrull, jag föredrar att använda en i teflon då jag rör ner övriga ingredienser i den så att smeten hamnar där. Jag tar sen och lägger i alla torra ingredienser och rör om så att allt blandats ihop. Tillsist rör jag ner ägget, en i taget tills den blandats in i smeten.

Svårare än så var det inte, utan man tar smeten och häller den i formen och sedan så lägger man i den i ugnen i ca 15-20 minuter helt beroende på ugn och önskad konstisens. Det gäller att testa sig fram helt enkelt, jag brukar ha min upp mot 20 minuter då jag gillar min lite krispigare och segare!

Likes

Comments