Vad ska man säga haha

Hahah vad ska man säga? Godmorgon eller godnatt?
Ligger i sängen iallafall, matade Lilleman för kanske 10 minuter sen och ska alldeles strax fortsätta sova. La mig klockan 11, så skönt!
Känner verkligen att jag fått sova men är fortfarande trött och kan sova hur mycket som helst, men jag hoppas att när jag vaknar nu efter jag somnat att jag kommer bli pigg haha men det tror jag verkligen inte. Önska ibland att man bara kunde få sova kanske i en vecka sen vakna upp och va super pigg det hade vart något verkligen.

Har inte uppdaterat så mycket men har inte så mycket tid, är upptagen med annat och sen så glömmer man av, men ja ska försöka då och då slänga in ett inlägg iallafall, som nu tex hehe.
Iförrigår så var jag förbi ullared, älskar att åka dit och kan bokstavligen åka dit varje dag skojar inte haha.
Men det kändes som att jag var där i stress för abbw var med och han var så busig skulle vara överallt springa hoppa och åka på rulltrappan så det var jobbigt. Just när han ser rulltrappan då blir han helt galen han vill springa på den sitta a you name it allting. Och jag är så rädd att något ska hända för det går så fort. Det har hänt en gång innan så man är lite ärrad kan man säga. Och jag förstår inte att han inte lärt sig en läxa än.
Han är så busig verkligen, men vi var där och kom hem sent på kvällen. Abbe somnade i bilen påvägen hem, han var helt slut och jag med. Jag kom hem packade upp sakerna och sen gick jag och la mig direkt haha.
Kommer nog åka dit innan julen handla julklappar och lite julpynt hehe.

Ska faktiskt ta och somna om nu innan jag piggnar till helt, får passa på att sova medans barnen sover. Ska försöka uppdatera mer senare under dagen. Må bäst 💖
XoXoC

Gillar

Kommentarer

Prenumerera