Tisdag

Hej allesammans 🌾
Ligger i soffan och degar innan jag ska upp och hÀmta abbe frÄn föris (förskolan). Lillen ligger och sover i vagnen men han lÀr vakna snart förhoppningsvis, om inte dÄ fÄr jag vÀcka han. MÄste byta om pÄ honom och fixa barnvagnen innan vi gÄr. Jag hade lÀtt velat ta en powernap haha men nu Àr det för sent typiskt.

Idag sĂ„ Ă€r det tisdag och vi började morgonen med att jag lĂ€mnade abbe pĂ„ föris, han var sĂ„ glad att gĂ„ dit. Han hade nog saknat sina kompisar som han leker med. För nĂ€r vi kom fram till förskolan sĂ„ var alla barnen glsda att han kom, och han bara sprang in och började leka med dom haha, han sa knappt hejdĂ„ 😅 det var som aty han glömde av att jag lĂ€mnat han. Men han lĂ€r bli glad nĂ€r jag och lillebror kommer och hĂ€mtar honom.

Efter förskolan ska jag förmodligen hem eller till svÀrmor. Ska se vad jag ska göra.
BestĂ€llde hem en personlig födelsedags tavla till abbe för ibrahim fick en pĂ„ sitt 1Ă„rs kalas, sĂ„ nu har jag till bĂ„da. Var och hĂ€mtade ut paketet idag. Dom Ă€r sĂ„ fina verkligen, ett sĂ„nt fint minne livet ut. Ska visa er dom nĂ€r dom kommit upp pĂ„ vĂ€ggen. Ska försöka hinna göra det ikvĂ€ll eller imorgon 🌾
Klockan tickar och jag mÄste upp frÄn soffan annars blir vi sena. Uppdaterar mer senare om det finns tid till det.

SÄhÀr fin var min prins till förskolan idag, och sjÀlvklart ett leende pÄ lÀpparna!
XoXo C

Gillar

Kommentarer

Prenumerera