Söndag och mello

Mina älskade pojkar
Kommer in i sovrummet efter att jag hängt upp tvätten och startat en till maskin till detta, asså hur söta? Dom sover så gulligt.
La mig i sängen med och ska försöka ta en powernap  medans alla andra sover haha. Båda är små sjuka med lite feber och hosta och har ingen matlust alls. Så jag hoppas att när dom vaknar att dom är hungriga och äter. Egentligen så brukar inte abbe sova/vila under dagen, men eftersom han är sjuk så får han göra det.

Igår så uppdaterade jag inte, glömde helt av det och hade inte tid. Var iallafall hos svärmor hela dagen, var ute lite med barnen, åkte förbi mc och käkade sen handlade jag hem lite saker och även chips godis inför mello som vi kollade på. Hann dock inte se det sista när Sverige skulle lägga sina röster men läste sen på nätet att the mamas vann. Och jag tyckte faktiskt dom var bra pch hade känsla på att det skulle vinna. Nu får man hoppas att dom vinner eurovision. Tyckte ni att rätt bidrag vann?
Efter det så åkte vi hem senare mot kvällen 🌸 så det var det.. Ska vila nu, så uppdaterar jag mer sen istället. Ha en underbar söndag. Kram på er!
XoXo C

Gillar

Kommentarer

Prenumerera