Sol, vind och vatten

God morgon ☀️
Ligger i sängen och vaknade för en stund sen. Det går ju knappt att sova i denna värmen. Man vaknar flera gånger, vrider och vänder. Så jobbigt. Men men vad ska man göra hellre sol och värme ute än att det ska regna och vara grått. Som ni själva har märkt så har jag inte uppdaterat de senaste dagarna. Har helt enkelt njutit utav solen så har inte hunnit att uppdatera. Men tänkte att jag slänger in ett inlägg nu lite snabbt innan barnen vaknar, vilket dom lär göra när som helst nu haha.

I fredags åkte vi till halmstad. Vi åkte först till tylösand och var där nästan hela dagen. Det var så skönt och fint. Vattnet var inte alls kallt. Det var så skönt att bada och bara steka i solen. Efter att vi hade vart där så åkte vi en sväng till halmstads äventyrsland så barnen kunde få bada i vattenparken och sen åka lite attraktioner. Efter att vi har vart där en stund åkte vi och käka på burger king och sen åkte vi raka vägen hem. Vi hade de jätte skoj och det var så värt att åka. Komma bort lite till andra ställen.

Och igår så åkte vi ut med båten ut på havet. Var jätte skönt faktiskt. Vi var ute en sväng, stannade på en ö träffade andra vänner/familj var där några timmar sen åkte vi hem. När jag kom hem så åkte jag och handlade lite grejer. Så det var det, liten uppdatering på vad vi har gjort. Idag så är det söndag, har inga planer alls faktiskt. Ligger fortfarande i sängen och degar, väntar på att tvätten ska bli klar så jag kan hämga upp den, sen fixa frulle till barnen. Ska försöka uppdatera lite mer sen. Men här får ni lite bilder från dagarna. Hoppas ni haft topppen helg. Hörs sen ❤✌🏻

Gillar

Kommentarer

Prenumerera