Shopping

Visst hade man en härlig dejt igår på morgonen. Jag och lilleman tog oss en runda på stan igår med en vän och hennes dotter, blev lite shopping men det mesta till barnen haha man glömmer typ av sig själv ibland. Händer det er med? Efter en shopping runda så hämtade man storebror från förskolan och åkte en sväng till svärmor. Var där fram till kvart i 8 tog en promenad hem och sen spårvagnen. Barnen somnade i vagnen vilket var jätte skönt. Då hade manndet avklarat. När jag kom hem så la ja barnen i sina sängar och lagade mat. Fick bli lasange. Så skönt och få maten klar då behöver jag inte tänka på de nästa dag hehe. Efter maten blev klar så gick jag och la mig vid kvar över 10, så skönt och lägga sig tidigt... Men inte lika skönt när den minsta gnäller och gråter så man vaknar efter 2h.. Så segt och jobbigt. Varför han vaknar till å gråter har jag ingen aning om. Och jag hoppas det försvinner för jag är så trött och behöver verkligen sömnen.

Ligger i sängen just nu har fortfarande inte somnat om då han fortfarande vrider vänder och gnäller. Gav han lite flaska för en stund sen så jag hoppas det lugnar honom så jag kan somna om. Ska upp kl 7 så det är mindre kul,  men men inte mycket man kan göra.
Ska försöka somna om och hoppas på att det intr blir mer gnäll å gråt än detta. Hoppas ni haft en toppen dag, och sorry för såhär sent inlägg men ibland blir det såhär. Hörs av mer senare, här får ni två underbara bilder på en nöjd kille. Godnatt på er ❤
XoXo C

Gillar

Kommentarer

Prenumerera