My boys

Mina älskade pojkar, ni är det finaste jag vet! 💙 Så underbara.

Idag så var vi och fixade pass åt mig och barnen. Asså dom gjorde kaos med mig haha, dom vägrade verkligen sitta still ta ett foto eller något. Båda grät och stor vägrade. Jag svettades och höll på att tappa tålamodet. Men tillslut hur vet jag inte så lyckades vi ta bild på båda och dom blev bra haha. Det var värre än ett träningspass jag lovar er, så kämpigt. Så nu är det avklarat i 3 år, behöver inte tänka på det mer haha. Så nästa gång hoppas jag det går bättre, då blir dom äldre.

Efter det så åkte jag och handlade lite på lidel och förbi svärmor en sväng och sen hem. När jag kom hem så fixade jag cakepops för barnens kusiner som ska ha kalas imorgon, ska bli kul. Kommer lägga upp massa bilder imorgon så ni får se.

Nu så väntar jag på att tvätten ska bli klar då jag kan hänga upp den, ska ge lillen välling för han sover sen hoppa in i duschen och lägga mig, är jätte trött idag så ska bli skönt att lägga sig tidigt idag. Kommer uppdatera mer imorgon. Hoppas ni haft det bra. Må bäst, och ha en underbar kväll. Kram ❣

Gillar

Kommentarer

Prenumerera