Måndag morgon

God morgon allesammans 💖
Ligger just nu i soffan och vilar lite vaknade imorse med världens värk i magen ville bara gråta och har fortfarande ont, tog värk tablett så jag hoppas den börjar värka snart. Orkar inte gå runt med denna smärtan idag fyfan. Igår kväll så kollade jag aldrig klart serien jag var så trött att jag somnade framför tven haha, så får kolla klart den idag från början så jag förstår allting haha tror jag halvsov hela avsnittet och sen somna tillslut.

Ska upp och fixa abbes lunch, det blir nog fiskbullar med potatis det tycker han om. Och ibrahim äter mannagryn, han fick smaka det igår och han älskade det, så han fick det till frukost med.

Idag är det måndag, en ny start på veckan, idag har abbe inget dagis för han går bara 3 gånger i veckan, så idag får vi hitta på något. Ska nog gå ut efter lunchen så han får springa leka av sig lite, de blir skoj för han, min stora pojk med så mycket energi. Kanske svänger förbi svärmor en stund, får se hur jag gör annars går jag ut bara och sen går hem. Ska upo och fixa lunch nu till abbe så uppdaterar jag mer sen. Ha en underbar morgon 🌸
XoXo C

Gillar

Kommentarer

Prenumerera