Måndag

God morgon ❣
Vaknade för mer än en timma sedan och nu så är jag i barnens rum och leker lite med dom. Ska städa undan och rensa lite leksaker tänkte jag. Dom har ju hur mycket som helst, och det blir bara mer och mer. Jag rensar rätt ofta men ändå så blir det mer haha. Hatar när alla leksaker ligger höger och vänster, inte nog med det så hatar jag att dom har leksaker som dom knappt leker med. Utan dom bara ligger där och stökar ner.

Men det bästa tipset jag kan ge er med barn hemma och leksaker är att ni plockar bort leksaker lägger dom i källaren. Sen efter ett tag så byter ni ut, ni tar dom ni lämnade i källaren ner och de dom haft tar ni till källarn. Då glömmer dom av det dom har sen när dom får det då leker dom med de. Jätte smart, funkar för mig jätte bra hehe.

Idag är det måndag ny start på veckan har inga planer idag förutom att jag ska göra en kemisk peeling kan lägga upp bild på det senare, sen kommer jag nog gå till svärmor en sväng. Jag gör kemisk peeling hos FANCYBYFAFI på instagram. Hon utför även fillers och är sjukt duktig. Rekomderar starkt! ❣👌🏻
Ska leka med barnen lite nu sen ska jag upp och göra en kopp te, uppdaterar mer sen. Kram!

Gillar

Kommentarer

Prenumerera