Måndag

God morgon 🌸
Har precis vaknat kan man säga och ligger i sängen för att vakns till helt unnan jag går upp. Abbe har också vaknat och har redan gått till sitt lekrum och leker. Ibrahim ligger fortfarande och sover lilla sötnosen. Men han lär vakna nu när som helst. Idag är måndag ny start på veckan, ska se vad vi ska göra i veckan. Inga planer ännu förutom att förskolan står på schemat. Hoppas förskolan går bra iallafall, undrar ifall rektorn/chefen vart där förra veckan, men det tror jag eller aa det känns som det haha. Hoppas iallafall. Men i torsdags när jag hämtade honom så hade han inte ätit lunch men han fick 2 mackor så det är bra. För er som inte ver vad allting handlar om så har jag skrivit ett inlägg om det lite längre ner och rubriken heter "god morgon" det handlar om en liten händelse som hände på förskolan för er som är nya och vill läsa.

Så nu håller jag tummarna att det kommer gå bra. Men han lär byta avdelning när som helst till de äldre barnen för ibrahim börjar på hans avdelning i april. Ska bli kul för honom att gå på förskolan, jag tror han kommer gilla det väldigt mycket faktiskt. Ska bli spännande och skola in han. Kommer uppdatera er lite längre fram när det är dags, måste börja köpa in lite förskole saker, som regn kläder stövlar, ombytte osv.

Idag så ska jag försöka rensa garderoberna här hemma, Det ser ju hej vilt ut. Så det måste fixas, sen måste jag upp på vinden och kolla lite saker och lämna. Sen så ska vi bara vara hemma, förbereda inför förskolan varva ner lite, läggs oss tidigt. Så det är de. Vad ska ni själva göra?
Ska ligga en stund till sen måste jag upp och börja lite smått annars lär jag bli jätte seg. Hoppas ni får en underbar morgon.
Kram på er ❤
XoXo C

Gillar

Kommentarer

damienne
damienne,
Så fina ni är!
nouw.com/damienne

Prenumerera