Måndag

God morgon 🌸
Solen skiner och vädret verkar riktigt härligt ute. Dock ser det lite kyligt ut, lite frost här och där. Hade inte skadat med lite snö fakriskt. Lite sjukt att vi inte har haft snö ännu, vilket är riktigt tråkigt. Det hade vart så mycket finare och roligare för barnen. Åka pulka göra snögubbe och massa annat skoj, men men man får la hoppas att det kommer lite iallafall.

Igår så åkte vi och bada med barnen. Det var ibrahims förata gång, lilla hjärtat han var så rädd i början men sen så släppte det och han plaskade i vattnet. Abbe var ju helt exalterad han sprang och hoppade överallt. Han tyckte det var så kul haha. Efter att vi badade så åkte jag till svärmor en sväng och sen hem. Matade barnen och sen så somnade dom gott. Dom var verkligen jätte trötta efter allt bad.

Idag så är der måndag, ny start på veckan. Och denna veckan fyller ibrahim 1år och vi ska ha kalas på söndag. Ska bli så kul och spännande. Kommer lägga upp allting här på bloggen så ni kan se. Ska visa er välkommns skylten jag beställde och lite chockladlägger upp senare idag. Dom blev riktigt fina måste jag säga är super nöjd. Så denna veckan ska jag beställa det sista och fixa inför lillens kalas. Så det är full rulle rättare sagt hehe.
Ska fortsätta tvätta nu, ska hänga upp tvätten som blivit klar och köra på nästa. Uppdaterar mer sen. Här får ni två bilder från igår haha, man ser hur glad abbe är och hur busig haha.
Må bäst
XoXo C

Gillar

Kommentarer

Prenumerera