Måndag

Hello 🌸
Ligger i sängen just nu och vilar, passar på medans bägge barnen tar en liten powernap. Ska låta dom sova 20-30 min och sen så väcker jag dom. Eller ibrahim kan fortsätta sova men abbe måste upp annars kommer han inte somna ikväll och imorgon är det förskole dags, så han måste sova tidigt idag så han orkar gå upp imorgon.

Har vart lite off med uppdateringen, men har inte haft lusten eller orken till att uppdatera. Ibland blir allting bara för mycket tycker jag. Är det någon som känner likadant som mig ibland? Man vill ju typ "sakna" att uppdatera. Så idag kände jag men varför inte liksom haha. Inte för att jag har så mycket att säga men ändå 🌸

Idag så kommer vi bara att vara hemma, när barnen vaknar så ska dom få äta lite mellis och bada tillsammans tänkte jag, det tycker dom om haha bara att hela badrummet blir blött. Men de gör inget haha, sen så blir det kvällsmat och abbe ska sova. Ja hoppas han somnar vid halv 9 senast 9 idag. Vi får hålla tummarna. Sen när bägge barnen somnat ikväll så ska jag kolla på min serie power hehe, missade att kolla de nya avsnittet som kom ut igår, så får kolla idag istället.

Ska vila lite nu och kanske ta en liten powernap jag med. Uppdaterar förmodligen mer sen. Kram på er 💖
XoXo C

Gillar

Kommentarer

Prenumerera