Lördag morgon

God morgon 🌸
Ligger i sängen och degar medans barnen leker. Idag var dom uppe med tuppen, kl 8 imorse vaknade bägge två pigga och glada. Själv så fick man bara 4h sömn, så man är helt slut. Somna om kan jag inte göra, men ska försöka ta en powernap lite senare när lillen tar sin vila.

Idag så är det lördag, och har inga planer alls idag. Vädret är inte det bästa heller så man vill direkt inte gå ut bara så. Men det kanske ändras förhoppningsvis. Kommer nog åka förbi svärmor idag så barnen får leka med sina kusiner och busa. Sen blir det att man tar det lugnt och degar.

Vill så göra om barnens rum, måla en vägg mint ljus grön eller typ grå. Men vet inte om det är enklast att tapisera eller om man ska måla. Vad tycker ni är bäst? Tycker det vita är så tråkigt, vill så gärna slänga in en färg eller kanske måla något fint mönster berg eller så. Ska kolla vad jag hittar på, är inte direkt så duktig på det haha. Får se vad jag hittar på för skoj.
Tänkte jag ska gå upp från sängen göra en kaffe och sätta tvättmaskinen. Uppdaterar mer senare. Ha en härlig morgon och hoppas ni haft en bra alla hjärtans dag ❤
XoXo C

Gillar

Kommentarer

amandaevalilian
amandaevalilian,
Vi har precis tapetserat & målat dotterns rum. Blev en fondvägg med Tapeter & så målade vi resten 😀 tyckte det blev så bra med en tapet med lite "liv" i 👌🏻😀 gjorde hela rummet roligare faktiskt. Va oxå trött på de vita tråkiga 😩
nouw.com/amandaevalilian

Prenumerera