Long time no see

Long time no see...
Man har väll sina perioder antar jag haha. Har verkligen inte uppdaterat på kanske en månad. Men som vanligt så har man inte haft tid och ork. Det har vart så mycket annat. Men idag kände jag varför inte uppdatera lite och kanske uppdatera då och då men inte ha sånt uppehåll?

Man får väll testa och se. Just nu så kollar jag på filmen "olofs äventyr (julen är här)" abbe såg en film snutt på Youtube och fastnade så jag satte på hela filmen och han satt verkligen och kolla hela, så nu spolas den om och om och om igen haha. En ny favorit, men det är skönt så man slipper kolla samma film hela tiden, så nu har vi en annan som vi kan variera och titta på. Dock är den inte så lång, den är ungefär 22 minuter men det är perfekt för då kollar han verkligen hela filmen vilket är bra.

Lillen ligger och sover men lär vakna när som, så när han vaknat då sks jag mata bägge och kanske gå ut får se ifall vädret tillåter det. Det har verkligen vart skit väder, regn regn regn och ännu mer regn. Tycker det borde snöa istället, då blir de ljusare ute och inte så grått som det är nu. Men men det är bara att gilla läget.
Kommer lägga upp lite bilder utav de som vi gjort när jag ej uppdaterat, halloween på liseberg, badat osv. Kanske slänger upp bilder senare idag. Men här får ni tre underbara bilder på killarna, dom växer så fe knakar. Tänk att ibrahim blir 1år om 4 månader, tiden går så sjukt fort. Känns som det var igår han var en liten mini bebis haha. Men nu så kryper han för fullt och fått sin första tand lilla hjärtat

Ska ta och vila lite nu medans ibrahim sover och abbe kollar film. Uppdaterar mer sen förhoppningsvis. Kram på er!

Gillar

Kommentarer

Prenumerera