God morgon

God morgon 🌾
Ligger i sÀngen och vaknade för en stund sen och nu sÄ vÀckte jag abbe till förskolan. SÄ han ligger hÀr brevid mig och drar sig i sÀngen.

Den stora frÄgan Àr om man ska gÄ till föris eller inte... Ska berÀtta va som hÀnde igÄr.
IgÄr sÄ var abbe pÄ föris allt var bra tills jag skulle hÀmta han. Jag blev sen ungefÀr en halvtimma pga av att jag fastna i trafiken för det skedde en krock, sÄ det tog tid att komma fram. Iallafall jag sms:ade förskolan att jag kommer bli sen och varför jag blir sen. En av pedagogerna ringer mig och frÄgar vart jag Àr för att barnen mÄste Àta mellanmÄl och hon Àr sjÀlv och klarar inte alla barnen sjÀlv osv. Jag sa att jag e dÀr om 1 2 minuter va precis vid förskolan skulle bars gÄ av bilen.

SÄ nu gÄr jag mot förskolan ser abbe han Àr jÀtte glad att ja kommer. NÀr jag kommer in sÄ stÄr pedagogen dÀr jÀtte arg och pustar ut snÀlla kom i tid barnen ska Àta mellan mÄl osv sen gÄr hon bara in stÀnger igen dörren utan att sÀga hejdÄ eller vi ses imorgon sÄ sol dom brukar göra. Jag börjar klÀ pÄ abbe hans klÀder sÄ kollar jag in i lokalen dÀr alla barnen Àr, pedagogen börjar duka fram för mellan mÄl och nÀr abbe hör de sÄ sÀger han till mig "mamma ost, mamma macka" alltsÄ han vill ha en macka för han Àr hungrig, och jag kan sÀga er att dom brukar Àta mellan mÄl vid 14.00 eller strax efter klockan 14.
Abbe Ă€ter inte mat pĂ„ förskolan, varför vet jag inte han gör det inte helt enkelt. Han Ă€ter bars frukten dĂ„ dom fĂ„r som litet mellanmĂ„l efter maten. SĂ„ i stort sett Ă€r han ju hungrig. SĂ„ jag tĂ€nker sĂ„ hĂ€r ska man snĂ„la pĂ„ en macka till mitt barn? nĂ€r han knappas Ă€ter maten dĂ€r? SĂ„ till saken, pedagogen vĂ€ntade tills jag skulle hĂ€mta abbe frĂ„n förskolan sĂ„ att hon kunde ge mellanmĂ„l till de andra barnen men inte till mitt barn? jag förstĂ„r inte hur man kan vara sĂ„ elak och kĂ€nslokall? Hur kan man snĂ„la för en liten macka ett barn mer eller mindre vad spelar det för roll? Jag blev jĂ€tte arg och jĂ€tte ledsen nĂ€r jag sĂ„g detta och sen  att jag hör mitt barn grĂ„ta för han vill ha en macka med ost. Jag vet inte om jag över reagerar eller nĂ„got. Men jag tycker det var riktigt fult gjort. Jag tycker inte man gör sĂ„, man behandlar alla barn lika. Och det hĂ€nder vilken förĂ€lder som helst att man kommer sent. DĂ€rför kommer jag nog vĂ€lja att han stannar hemma idag. För jag Ă€r fortfarande arg och ledsen. Jag ska rings till chefen imorgon eller pĂ„ mĂ„ndag och bara berĂ€tta situstionen och frĂ„ga om beteendet Ă€r okej. För i mina ögon Ă€r det absolut inte okej. Jag personligen hade ALDRIG kunnat göra nĂ„got sĂ„nt om jag sj vet att detta barn aldrig Ă€ter maten. Vad hade ni gjort? reagerar jag fel? vad tycker ni?

Ska gĂ„ upp nu och göra lite frukost till barnen för lillen har med vaknat. Uppdaterar mer sen 🌾
Ha en hÀrlig morgon. Kram pÄ er!
XoXo C

Gillar

Kommentarer

Mel
,
Hade Ă€tit upp pedagogen pĂ„ plats 😊😊😊😊 Ă€r redan helt anti att lĂ€mna min dotter pĂ„ förskolan sĂ„ hade dom hĂ„llt pĂ„ sĂ„ hade jag inte kunnat hĂ„lla mig.... men de psyko varning pĂ„ mig ocksĂ„ för den delen jahahah

Prenumerera