Full rulle

Hej allesammans 💞
Äntligen ligger jag i soffan och vilar. Vart full rulle idag verkligen. Imorse försov vi oss till föris men vi lyclades gĂ„ upp, abbe hann Ă€ta lite frukost och sen gick vi mot förskolan. LĂ€mnade han och sen sĂ„ Ă„kte jag hem. NĂ€r jag kom hem sĂ„ bytte jag om, Ă„kte till solariet och solade innan jag Ă„kte till gymmet Ă„ trĂ€nade. Det var sĂ„ lĂ€ngesen jag trĂ€nade men det var sĂ„ skönt, mĂ„ste börja ta tag i trĂ€ningen igen som innan. Ska försöka iallafall och göra mitt bĂ€sta. Tycker det Ă€r sĂ„ segt och ta sig till gymmet nĂ€r de sommar, och att det Ă€r mycket skönare & roligare att gymma pĂ„ vintern haha. Är det nĂ„gon mer Ă€n jag som tycker det?

Efter gymmet sÄ Äkte jag och min mans syster och fixade fötterna, dedÀr var ju det bÀsta haha. Verkligen sÄ skönt och behövligt. Efter de sprang jag in till ica köpte mig en sallad och smÄ saker.
Efter de sÄ Äkte vi och hÀmtade abbe frÄn dagis, kom hem matade han tog mig en lÄng dusch, efter de duschade jag han och nu sÄ ligger vi alla i soffan och tar det lugnt. Hade lÀtt kunnat somna nu men ska hÄlla mig till kvÀllen. Kommer bara vara hemma idag, orkar inte ta mig ut i regnet eller göra nÄgot haha Àr helt slut. Ska ta och kolla en film senare med abbe, mata han och lÀgga honom. Dagen har gÄtt sÄ fort idag nÀr man haft fullt upp haha.

Ska upp och ta pĂ„ mig lite mys klĂ€der Ă„ vila litegrann kommer uppdatera mer senare istĂ€llet. Ha det fint 🌾
XoXo C

Gillar

Kommentarer

Prenumerera