Fredag

God morgon 🥰
Ligger i sängen och degar bara. Abbe ligger här brevid mig och sitter på paddan och kollar lite på Youtube. Lillen sov hos mamma inatt så jag kunde stor städa hemma. Gjorde allting igår och det kändes så skönt att få allting gjort utan att behöva göra tusen saker imellan. Så nu är allt rent och fint, har bara två tvättar som jag ska sätta på senare.
Jag skulle ju få lite sov morgon men det blev ju inte så haha gick upp kl 9 som vanligt. Så det blev ingen sovmorgon, typisk haha.

Ser att solen skiner ute, verkar som att vädrer lär bli fint idag. Man får hoppas på det iallafall. Man vill ju intr ha regn mer så tröttsamt. Idag är det fredag och har inga planer förutom att åka till svärmor och vara där. Får se vad jag hittar på.

Abbe blev jätte ledsen när ibrahim gick, han saknar väll sin bror mitt hjärta. Var tvungen rings några gånger på facetime så han kunde se honom, och han bara skratta varje gång, så söta. Det är så fint när man ser bandet mellan dom, bara dom säg varann så skratta dom haha mina hjärtan. Men idag återförenas dom igen 🥰
Ska dega en stund till i sängen sen ska vi upp för lite frukost. Uppdaterar mer sen, kram!
XoXo C

Gillar

Kommentarer

elinm
elinm,
Vad fint att de blir så glada av att se varandra! 😊
nouw.com/elinm

Prenumerera