10:05

God morgon ❤
Ligger i soffan just nu och barnen kollar på bilarna 3. Går inte en dag där dom inte kollar på den filmen haha. Varje dag linst 5 gånger om dagen måste den spelas haha. Dom tröttnar aldrig speciellt inte abbe. Han härmar dom och leker med sina bilar medans filmen är igång haha.

Tänk att det redan är torsdag och veckan är snart slut. Tiden går så snabbt och vi är snart i augusti månad. Snart börjar barnen på förskolan igen och man går tillbaka till sina rutiner. Ska bli skönt faktiskt om man säger så.
Idag så har jag inga planer alls, gjorde de mesta igår när jag var hemma. Ska bara plocka undan i barnens rum som vanligt haha de gör man så månha gånger om dagen men ändå blir det lika stökigt haha. Väntar på en leverans som ska komma. Framkallade en bild på barnen. Så den ska levereras någon gång mellan 08.00-17.00 jag hoppas dom kommer snart om en stund så man slipper sitta hemms hela dagen och vänta. Det värsta jag vet är att dom inte säger en specifik tid utan bars ungefär mellan den och den tiden. Men men får hålla tummarna att dom inte kommer sent.

Imorgon ska det tydligen bli jätte varmt vad jag läst. Får ta och hitta på något med barnen, man får passa på när det är varmt. För nu har vädret intr vart så bra.
Ska upp nu görs lite kaffe och hoppas på att man blir pigg. Uppdaterar mer sen! kram ❤❤

Gillar

Kommentarer

Prenumerera