Nu sitter jag bänkad i soffan då det är dags för bronsmatchen i jvm. Nu kör vi!

Har värdens bästa sällskap

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Efter en stunds sömn nu på kvällen så är jag mer än redo för semifinal i jvm. Nu kör vi!

Likes

Comments

Det har snöat så mycket inatt och gud så fint det är. Även om jag hatar kylan och blasket så måste jag erkänna att det är väldigt mysigt. Och så mycket ljusare det blir.
Pluggningen går väldigt bra än så länge och jag har redan hunnit mer än vad jag behövde göra så det känns väldigt skönt. så det blir plugg nån timme till innan jag lägger undan böckerna då jag känner mig så trött, det hade dock kunnat vara mycket värre efter en natt utan sömn.

Likes

Comments

Då sitter man här med kaffet i handen och försöker hålla sig vaken. Har så himla mycket plugg och göra då det är sista veckan på två kurser så det är bara och bita ihop och göra det som krävs. Men för att göra det lite värre har jag inte fått en enda timmes sömn inatt. Min förkylning eller rättare sagt min hosta vill inte bli bättre överhuvud taget så jag har hostat hela natten och därför har sömnen varit långt borta inatt. Så jag gav upp kl 6 i morse då jag visste att jag behöver plugga idag och risken när man somnar så sent är att sova på tok för länge på dagen och den risken kunde jag inte ta idag. Så nu blir det och plugga på och förhoppningsvis kan jag bli klar med det jag måste göra idag innan den värsta tröttheten slår till.

Shit så mycket det har snöat inatt. Vaknade upp till värdens vinter land.

Likes

Comments