Godmorgon på er! Nu är det äntligen helg men jag ska beta av ett arbetspass till ikväll innan jag kan ta helg, kommer även bli en helg med en heldel plugg. Vaknade upp idag och var faktiskt rätt pigg, vet inte när det hände senast. Nu har jag gått över till Jenny för kaffe och massa prat, mys på högnivå! Och vi har ju det underbaraste höstvädret nu, så himla vart och skönt. Älskar hösten när vädret är så här!

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu blir det och ta sig till jobbet, vart inringd så nu blir det och jobbar vänd pass och sova på hotellet ikväll, men det får funka. Idag har jag kört en plugg dag och betat av en hel del så det känns riktigt bra, hoppas ni haft en underbar dag!

Likes

Comments

Godmorgon på er, här är det en trött tjej, kunde inte alls sova i natt så fick bara en 5h sömn ungefär men men. Har precis duchat och öppnat en nocco och hoppas på och vakna till liv snart. Idag kör vi plugg på förmiddagen och sen kaffe med bästa Jenny och sen ska jag vara barnvakt åt min älskade guddotter. Detta kommer bli en bra dag helt enkelt. Hoppas bara att vädret blir bättre så man kan vara ute sen. Men vi hörs senare!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Hoppas ni har haft en underbar helg. Det har varit en jobbar helg för mig både fredag och lördag kvällen men idag är jag ledig. Så min helg börjar nu helt enkelt. Idag ska jag lägga alla måsten åt sidan och bara vara med vänner. Blir att först möta upp syrran och Jenny för lunch innan jag träffar josse och emelie och sen så bär det av till nannet för och fira hennes födelsedag. Fullspäckat helt enkelt men så himla mysigt. Så nu ska jag dricka upp min celsius och göra mig redo för och gå ner på stan! Ha en bra dag!

Likes

Comments

Nu har jag stämplat ut ifrån jobbet och sitter och väntar på emelie som fortfarande jobbar, få se hur länge jag får vänta. Kvällen har gått bra, lite halv seg då och då och inte alls mycket att göra. Och är det bara jag som blir ännu tröttare när det är lite och göra? Man blir så himla seg istället för när det är mycket och göra för då kör man ju bara tills det är över och då stupar. Aja helt enkelt jag har varit sjukt trött hela kvällen så ska bli skönt och få komma hem och sova snart. Men först måste jag äta något iallafall, men har ju en stund och fundera över det.
Hoppas ni haft en bra dag så hörs vi imorgon!

Trött tjej på jobbet!

Likes

Comments

Är helt kär i dessa tröjor i från ginatricot, tyvärr är dem slutsålda på nätet så det får blir och springa ner på stan någon dag och hoppas att dem finns där.

Likes

Comments

God morgon på er, sitter just nu med en nocco och kaffe. Dubbelt upp med koffein helt enkelt, behövs verkligen idag. Får knappt sova just nu tack vare denna eländiga hosta som aldrig ger sig. Sen hjälper ju inte detta tråkiga höst väder heller, blir man ju hur seg som helst av. Ne nu vill jag ha tbx den finns hösten med blå himmel och massa sol, då trivs jag men detta väder är inte alls kul. Hoppas att denna höst inte blir en tråkig höst, men det märks väll.
Idag blir det och städa klart lägenhet, gjorde det mesta igår. Och så ska det pluggas en heldel och sen blir det en jobbar kväll för min del oxå. Så det är bara och sätta igång

Så tråkigt!

Likes

Comments

Nu har jag kommit hem ifrån stan och det är dags och börja plugga. börjar en ny kurs idag, psykologi! Sjukt roligt och intressant ämne tycker jag så detta ska faktiskt bli en riktigt rolig kurs och genomföra. Skönt att verkligen känna sig motiverad inför en kurs och det tror jag kommer märkas dessa veckor oxå. Kommer någ blir så sjukt mycket enklare med pluggandet nu när jag verkligen är motiverad! Yeey!
Ikväll blir det och gå över till nannet och slinga hennes hår och sen självklart blir det pH ikväll! Men nu ska jag plugga så hörs vi senare

Likes

Comments