Godmorgon på er! Nu är det äntligen fredag och helg men tyvärr jobbar jag hela helgen när det för en gångs skull händer nåt i lilla nyköping, är festdagar med knallar och karuseller och massa öl tält så idag innan jobbet blir det och gå ner och kika lite men först blir det och gå till Jenny och käka lite frukost tillsammans
hoppas ni får en bra helg så hörs vi lite senare

Likes

Comments

godmorgon på er! Gud vad jag är trött, har så himla svårt och vakna till liv på morgonen. Är riktigt jobbigt, men nu är jag äntligen vaken och uppe och det är snart dags och få i sig lite frukost och sen blir det och plugga, har dock inte så mycket kvar så det är riktigt skönt!
Ikväll blir det och jobba ett servis pass, inte jätte taggad men det funkar
vi hörs lite senare, ha en bra dag!

Likes

Comments

Godmorgon på er! Hoppas allt är bra med er, själv är jag så förkyld och kämpar för att bli frisk då min jobbar vecka börjar imorgon och behöver verkligen kunna jobba så bara kämpa sig på och vila så mycket som möjligt. Så idag kommer bli en lugn dag med en del plugg då jag vill få så mycket som möjligt gjort innan helgen då jag jobbar och har lite planer.

Ska även kanske ta mig ner på stan idag och köpa några burkar av en tjej, får se hur det blir.

Men nu ska jag käka frukost och kanske gå till Statoil då alla celciusar är slut.

Ha en bra dag så hörs vi!

Likes

Comments

Varför jag har bloggat dåligt i helgen är för att det vart en jobb helg, så levde ute på hotellet från i lördags tills igår utan internet. Då jag jobbade vänd pass. Men vart en extremt mysig natt med josse och massa prat då vi dygnade och igår vaknade jag upp med värdens förkylning och hosta. Så nu känns det så skönt att jag är ledig några dagar men börjar plugga idag så måste ner på stan för och hämta böcker
Dock är jag fortfarande så trött kan ju vara för att jag sovit mer än 13h inatt då jag somnade redan vid 7 men nu ska jag ta och vakna till liv och ta mig ner på stan så hörs vi senare idag

Likes

Comments

Sitter i malmköping och ätit jättegod mat och nu sitter vi och dricker lite på altanen i det fina vädret! snart blir det marknad!

Likes

Comments

godmorgon på er! Nu är den äntligen fredag och helg, Och jag mår iallafall lite bättre igen så det är skönt men orken finns inte riktigt där än men den börjar komma tbx. Så idag ska jag försöka städa, lite lugnt och ikväll blir det och åka till malmköping till min pappa och till malmamarken så ska bli riktigt mysigt! Men nu ska jag dricka upp min celsius och äta frukost så hörs vi lite senare!

Likes

Comments

Började känna mig sjuk redan i går kväll, vart yr, kallsvettades och mådde allmänt skit, och vaknade upp i morse och mådde lika dåligt. Så idag vart det och vara hemma i från jobbet och låta kroppen vila, förhoppningsvis mår jag bättre snabbt igen, för har egentligen inte tid och vara sjuk.

Så idag blir det mycket vila och hoppas på och må bättre snart igen, men ska försöka söka lite jobb och göra sådana grejor som inte tar så himla mycket energi.

Hoppas ni får en jättebra onsdag så hörs vi!

Likes

Comments

Nu har jag precis kommit hem ifrån jobbet, var en riktigt lugn dag, för lugn till och med så man vart riktigt seg av att inte ha något att göra, men ska väl inte klaga på att det är lugnt egentligen. Men nu blir det en eftermiddag med bloggen, träning och en del städning har jag tänkt blir och vara inne iallafall då vädret inte är det bästa så får man väll göra alla måsten hemma tyvärr. Men behövs det oxå ska även sätta mig och söka jobb. Då jag bara jobbar en vecka till på mariebergsgården och ute på connect går jag ju på timmar så då kan det behövas ett till jobb så bara och söka på.

Men först och främst ska jag ta och käka lite nu innan jag för allt jag har tänkt, behövs lite energi då, även om jag har Celsiusen till det

Likes

Comments