Inatt sov jag hos min syster som är uppe i Stockholm så jag höll deras katter sällskap och slapp spelande grabbar där hemma. Så vaknade upp med dem mysigaste små killarna. Nu är jag påväg till jobbet då detta är en jobb helg för mig. Känner mig för en gång skull utvilad, kanske för att jag däckade direkt efter melodifestivalen.
Ha en underbar bar söndag

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Just nu så sitter jag och pluggar och svär för mig själv. Som ni hör så går det sådär. Jag läser ju just nu företagsekonomi, en kurs som jag faktiskt gillar och som det gått väldigt bra i oxå förutom när det just kommer till denna delen av kursen. Men jag kämpar på och förhoppningsvis så fattar jag snart. Tanken är ju att plugga visare inom ekonomi så det måste ju släppa nån gång kan man ju tycka.

Men dagens planer är inte bara att plugga utan ska även åka på mässa i stockholm och bo på hotell. Har faktiskt ingen koll på vad mässan heter men det är en mat och bak mässa iallafall. Ska bli väldigt roligt, åker i väg med jobbet. Eller mina chefer som är min syster och hennes partner. Vi kommer gå på mässan både idag och imorgon då det är en föreläsning i morgon som vi ska gå på.

Men nu ska jag fortsätta och plugga och hoppas att det lossnar innan vi ska åka i väg( runt kl 12). Ha en bra dag

Likes

Comments

Nu sitter jag bänkad i soffan då det är dags för bronsmatchen i jvm. Nu kör vi!

Har värdens bästa sällskap

Likes

Comments

Efter en stunds sömn nu på kvällen så är jag mer än redo för semifinal i jvm. Nu kör vi!

Likes

Comments

Det har snöat så mycket inatt och gud så fint det är. Även om jag hatar kylan och blasket så måste jag erkänna att det är väldigt mysigt. Och så mycket ljusare det blir.
Pluggningen går väldigt bra än så länge och jag har redan hunnit mer än vad jag behövde göra så det känns väldigt skönt. så det blir plugg nån timme till innan jag lägger undan böckerna då jag känner mig så trött, det hade dock kunnat vara mycket värre efter en natt utan sömn.

Likes

Comments

Då sitter man här med kaffet i handen och försöker hålla sig vaken. Har så himla mycket plugg och göra då det är sista veckan på två kurser så det är bara och bita ihop och göra det som krävs. Men för att göra det lite värre har jag inte fått en enda timmes sömn inatt. Min förkylning eller rättare sagt min hosta vill inte bli bättre överhuvud taget så jag har hostat hela natten och därför har sömnen varit långt borta inatt. Så jag gav upp kl 6 i morse då jag visste att jag behöver plugga idag och risken när man somnar så sent är att sova på tok för länge på dagen och den risken kunde jag inte ta idag. Så nu blir det och plugga på och förhoppningsvis kan jag bli klar med det jag måste göra idag innan den värsta tröttheten slår till.

Shit så mycket det har snöat inatt. Vaknade upp till värdens vinter land.

Likes

Comments

Idag är det 31 dec och sista dagen på detta år. Allt jag har och säga är att 2016 gick fort, något extremt fort och kan faktiskt inte fatta att detta året är slut. Så ikväll blir det finns middag med de bästa och sen får vi se helt enkelt. Har ingen fest inplanerat just nu iallafall men man vet ju aldrig vad som händer ändå. Men först så blir det en plugg och jobbdag för mig innan jag får börja fira in det nya året

Likes

Comments

Godmorgon på er. Här sitter jag och njuter av min celcius och hoppas på att få lite energi snart då natten inte bjöd på mycket sömn alls. Tror det vart ca 3h och sen var det bara och dra sig upp kl 6 imorse. För idag blir det och baka lite julgodis. Ska vara helt ärlig och säga att jag inte har bakat någonting överhuvudtaget. Inte alls likt mig men tröttheten har tagit över i december månad. Har ju börjat plugga 200 % denna månad och jag känner verkligen skillnaden emot 100% men det börjar på och kännas bättre. man har väll börjat på och vänja sig vid det nya tempot. Då jag fortfarande jobbar nästan lika mycket som när jag pluggade mindre så detta har verkligen varit en vänje period. Men så kommer det iallafall se ut fram tills april och då kommer jag äntligen vara klar för med skolan för denna gång.
Men nu drog detta i väg, de ja ville gå fram var att idag blir det bandag och så blir det även uppesittarkväll med dem bästa. Så det är bara och kicka i gång denna dag

Kommer komma bättre bild på mina jul naglar men tror jag ska lägga till lite rinestones oxå. Vi får se helt enkelt om jag behåller dem som dem är eller inte

Likes

Comments

Godmorgon. Idag är jag riktigt trött kunde inte ombads förens 4 imorse så vart bara några timmars sömn idag och det känns kan jag ju säga. Tur att jag har en celsius hemma så jag kan överleva denna morgon. Nu på morgonen har jag packat och fixat för idag så blir det roadtrip med syrran för vi ska åka ner till våran mamma som bor i Skövde området så blir några timmar i bilen idag. Men nu ska jag klunka celsius så jag inte somnar sittandes. Hoppas ni får en riktigt bra måndag och en underbar start på denna vecka

Likes

Comments

Godmorgon på er. Idag är jag rätt trött efter en jättemysig eftermiddag och kväll igår. Vi va och firade Amandas födelsedag. Och hade en så himla mysig stund. Va för längesedan jag träffade den lilla tjejen. Sen vart det mys och massa prat med hennes mamma när Amanda hade åkt iväg. En riktig mysig kväll helt enkelt. Men känner mig endå väldigt trött och sliten idag. Men har precis skrivit klart min todo lista för dagen så det börjar bli dags att ta sig upp ur soffan och börja göra alla måsten för dagen. Det är först och främst massa plugg som ska göras men sen ska även ett möte avklaras och så hoppas ja att mitt packet i från nelly kommer idag oxå. längtat ihjäl mig i 6 hela dagar nu efter packet.
Men nu ska ja slita mig i från soff goset och sätta mig och plugga
Ha en underbar dag så hörs vi

Likes

Comments