Enligt mig finns det inget skönare än långa promenader såhär på hösten. Och när man kommer hem tar man ett långt varmt bad. Jag har alltid älskat Lush och deras produkter. Det sticker ut ur mängden och allt dom säljer älskar jag! Men jag brukar faktiskt göra mina egna badbomber själv bara för att det är så himla roligt och att du kan kombinera dina favorit dofter, här kommer ett recept på vad du behöver! Try this out!

3 dl bikarbonat

1,5 dl citron syra

0,5 dl potatis stärkelse eller maizena

25 g kakaosmör

15 ml kokosolja

10 ml olivolja

5 – 10 ml doft eller eterisk oljaMove your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

​Här kommer lite idéer som vi ska göra på vårt nya hus. Glädjen är total. Vi sprudlar med idéer och planer och det känns så härligt. Vi ska lägga så mycket tid och energi på inredningen. wihu! vad tycker ni om bilderna ovan? hiss eller diss?

Likes

Comments

Satt inne och kikade på Boohoo.com HÄR. Detta är en utav mina favorit ställen att shoppa på. grymma priser och ur snygga kläder! Hittade bla dessa underbara favoriter!! Vad tycker ni? hiss eller diss?

Puss!

Likes

Comments


Här är några personliga favoriter som jag bara inte klarar mig utan nu när hösten är här. Proppa i dig massa vitaminer, motionera regelbundet och framför allt unna dig lite vardags lyx i vardagen. 

PUSS!

Likes

Comments

​Äntligen är jag tillbaka på bloggen igen efter mycket om och men! Och det känns verkligen så kul, trots att jag är relativt ny här! Mycket här kommer att handla om att få följa med i mitt liv när jag och min sambo flyttar till Frankrike. Jag kommer även att starta en youtube kanal snart där i också får hänga med!

Puss! 

Likes

Comments

Jag älskar detaljer i inredning, speciellt koppar, guld, marmor! haha, är som besatt! Och Magnolia är min nya favorit blomma! 

Har ni känt doften? 

Likes

Comments