Hej<3
Hoppas ni haft en bra dag!
Idag så har jag åkt skidor. Sen vid lunch så åkte vi in till stugan och det blev gröt. Efter lunch så åkte vi ut i backen ingen. När jag kom in till stugan så började jag packa minna saker för att vi åker hem imorgon. Sen gick jag och duschade. Nu så har vi precis ätit. Sen ska jag packa klart allt. Ha det så bra!! God natt, sov så gott!
PUSS & KRAM

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Hej<3
Hoppas ni haft en bra Onsdag!
Idag så har jag åkt skidor det var tio minus. Vid lunch så åkte vi in till stugan och åt pyttipanna. Sen så åkte vi ut i backen igen. Jag åkte in till stugan efter typ en timme för att jag frös jätte mycket. Strax efter kom de andra in också. Sen åt vi middag det blev pasta med kyckling. Efter vi hade ätit så gick jag och duschade. Nu så kollar jag på tv. Ha det så bra!! God natt, sov så gott!
Puss & Kram

Likes

Comments

Hej
Hoppas ni haft en bra tisdag!
Idag så har jag åkt skidor. Sen när det var lunch så åkte jag in till stugan och åt korv med bröd. Sen så åkte vi ut i backen igen. När vi hade varit hemma en stund så åkte vi ut och åkte längdskidor. När vi kom in så pt vi middag det blev köttfärssås med pasta. Till efterrätt blev det semlor. Sen efter maten så gick jag och duschade. Nu så kollar jag på tv. Ha det så bra och god natt!
Puss & Kram<3

Likes

Comments

Hej, hoppas ni haft en bra dag!
I morse så var det -15 grader.
Idag så har jag åkt skidor hela dagen. Sen så åkte vi hem, jag var jätte tröt och frös. Efter att vi hade varit hemma en stund så åkte jag längskidor. Det var första gången jag åkte längdskidor, det gick faktiskt rätt så bra för att vara första gången. När vi hade åkt längdskidor så åt vi mat det blev korvstroganoff med ris. Sen när vi hade ätit så duschade jag och bastade. Nu så kollar jag på tv.
Ha det så bra och god natt. <3
Puss & Kram

Likes

Comments

Hej, hoppas ni haft en bra dag!
Idag så har jag varit i skolan. Sen när jag kom hem så duschade jag Mio. Efter det så åt vi mat det blev köttbullar med potatis och brunsås. Sen så har har jag packat till fjällen för att vi åker tidigt på morgonen i morgon. God natt, ha det bra!<3
Puss och Kram

Likes

Comments

God morgon, hoppas ni hade en bra dag igår!
Igår så glömde jag bort och blogga vet inte varför bara blev så, jag tror att det var så för att jag var tröt igår.
Men igår var jag i skolan och vi såg en film som va 50min lång. Sen efter skolan så åkte vi hem. När vi hade kommit hem så åt vi potatismos med falukorv. Efter vi hade ätit så kollade jag bara på film sen gick jag och la mig i sängen.
Hehe vet att det va alla ❤️ans dag igår men aja säger Glad alla ❤️ans dag nu.<3 Hoppas ni får en bra dag idag!!
Puss och Kram

Likes

Comments

Heej, hoppas ni haft en bra dag!
Idag så tog vi tåget upp till skolan. Jag hade Ma prov idag. Jag tror att det gick bra, men jag var lite nervös innan. Sen så åkte vi hem, och handlade semlor. När jag skulle gå in så vad det en älg som stog och kollade på mig. När vi hade kommit hem så åt vi pasta och köttfärssås och sen åt vi semlorna vi köpte. Vet ni att det är fettisdagen idag? Nu så kollar jag på mobilen.
Vad har ni gjort idag?
Längtar jätte mycket tills vi får Sportlov för då åker vi till fjällen. Vi får sportlov nästa vecka v.8
När får ni sportlov?
Hehe hade ingen bild idag. Ha det så bra!!<3
Puss och Kram

Likes

Comments

Hej, hoppas ni haft en bra Måndag!! Idag så har jag varit i skolan. Sen åkte vi hem med pappa och stannade på vägen och åt på Mc Donalds. Sen när jag kom hem så gjorde jag läxor och övade inför prov. Nu så kollar jag på tv. Ha det så bra och God natt.<3
Puss och Kram

Likes

Comments

Heej, hoppas ni haft en bra dag! Idag så vaknade jag klockan 10:00. Och sen efter vi hade ätit frukost så gick pappa och jag på sjön. Sen hämtade vi min lillasyster som sovit över hos en kompis. Sen så åt vi mat det blev köttfärssås med makaroner. Efter det så gick jag och duscha. Nu så kollar jag på tv. God natt, ha det bäst!!
Puss och Kram<3

Likes

Comments

Heej, hoppas ni haft en bra Lördag! Idag så har jag varit ute i snön. Sen fikade vi semlor som farmor och farfar kom förbi med. Sen har vi också kollat på Melodifestivalen. Vilka hejade ni på den här gången? Ha det så bra!! <3
Puss o Kram

Likes

Comments