Hej hej, jag har nu varit sjuk i två dagar och det suger verkligen. I helgen var jag på ett skolningsläger. Det var jättekul och jag fick många nya vänner. Vi i region 4 hade skolningsläger med region 2 och 3 (högre upp i Sverige). Första dagen körde vi storslalom, vilket var kul och efter träningen åkte jag och tre kompisar hem med snöpendeln. Vi köpte varsin kladdkaka och dricka. det tog typ femtio minuter men det var kul antar jag. På kvällen var det middag och sedan såg vi på melodifestival, vilket inte innehöll en enda låt som var bra, och sedan åkte vi hem till stugan igen. På söndagen åkte vi slalom och det var jättekallt så det blev inte så jättemånga åk. På vägen hem så hade vi pyspunka i däcket vilket gjorde att vi var på en verkstad i typ en halvtimme. Vi kom hem vid halv ett i alla fall. Igår var jag även i skolan i typ tre lektioner och sedan gick jag hem och har bara legat i sängen sedan dess.

Kramar,

Westman

Blog using your mobile phone - One of the best blogging apps on the market - Click here

Likes

Comments

Hej, förlåt att jag inte har skrivit på ett tag. Den här helgen har jag varit i Sälen och tränat med en av mina favorit tränare. Jag åkte med två av mina vänner upp och tränade slalom i två dagar. I lördags gick träningen bara bättre och bättre fram tills att jag fick en dipp i slutet och typ somnade vid målet men det händer även den bästa (väll??). I dag var det dock väldigt mycket sämre. Allt började egentligen med att klockan tre i natt så var det någon i rummet mitt emot vårt hotellrum som hade gjort något så att brandlarmet började ringa. I vårt hotellrum så delade jag och min kompis Ellie rum, då hade ju jag självfallet brandvarnaren precis bredvid mitt huvud och fick lite smått panik. Efter att skilodgen hade utrymts och brandmännen sa att det var okej att gå in igen så hade jag jättesvårt att sova. Jag somnade inte förs än vid klockan fyra. Sedan var det uppstigning vid halv åtta och så var vi i backen kvart i nio. Hela första passet hade jag en jättedålig inställning. jag hade varken druckit, ätit eller sovit tillräckligt mycket på ganska länge och idag så var väll dagen kommen, att allt skulle falla. Vid elva så gick jag och min vän Saga in i värmestugan och sov, åt och vilade lite. Då hade jag en timmes paus och sedan gick jag ut i backen igen med en mycket bättre inställning och då lossnade det. Efter det så gick det så sjukt bra och jag blev stolt över mig själv. En annan kul grej var att vi körde Ice-kart vilket är som go-kart fast på is. Det var så extremt kul och min tränare var jätteduktig på det. Nu måste jag verkligen sova så godnatt.

Kramar,

Westman

Ps. Hade tyvärr inga bilder Ds.

Likes

Comments

Hej kanske är bra att starta med även fast jag sitter och gråter medan jag skriver detta.. Idag var det den första tävlingsdagen för Funäs. Jag hade två störtloppstävlingar (DH) idag. Första åket idag var helt okej och jag vet vad som gick fel och hur det gick att ändra till tävling två vilket var i samma bana. Det andra åket var tyvärr inget annat än skit. Jag försökte verkligen att åka så bra som möjligt, verkligen köra den rakaste möjliga linjen och krypa ihop. ändå så fick jag en sämre tid än i första och det är därför jag sitter och gråter. Några av er kommer säkert tycka att jag är töntig och att jag överdriver men för mig kändes det verkligen som ett slag i magen att känna känslan av totalt misslyckande. Det som kändes mest var nog egentligen inte tiden i sig själv utan mer vad tiden visade. Min tid har jag inget problem med men att verkligen försöka och göra sitt bästa för att mötas av att en gör bättre när den inte fokuserar så mycket och bara kör är ett ganska rejält bakslag om du frågar mig. Nu ska jag i alla fall gråta, stretcha, duscha och gråta lite till.

Vi hörs,

Westman

Likes

Comments

​Hej, jag valde att inte skriva något om storslalom tävlingen i Vemdalen då jag inte har haft tid förs än nu. Vi tävlade i Klövsjö och jag blev både ledsen och irriterad när min skida löste ur då jag hade startat ett bra åk. Efter tävlingen så åkte jag till Funäsdalen med en kompis och så har vi vart här nu i två dagar. Igår så körde vi mest Super-G vilket är en storslalom bana med längre avstånd kan man säga och idag körde vi störtlopp vilket var så sjukt roligt. Jag fick värsta adrenalin kicken och blev så extremt glad. Därefter så körde vi lite friåkning, några övningar och sedan slutade vi för dagen. När vi hade kommit hem så åt vi mellanmål och sedan åkte vi och handlade mat, dumma som vi är så glömmer vi att köpa köttfärs (vi skulle göra tacos) så vi är tvungna att gå ner till affären och handla det och en till taco-krydda. Sedan lagade jag och två vänner till mig tacos vilket är ungefärligt vad som har hänt dessa tre dagar. Jag har haft jätteroligt när vi har tränat nu i två dagar och imorgon ska vi köra med förbundet tillsammans med Täby tror jag så det ska bli kul. Nu ska jag alldeles strax sova så vi hörs när vi hörs.

Kram

Likes

Comments

Idag så hade jag slalomtävling i Hovde. Jag hade tyvärr ingen bra känsla under något av åken men hoppas på bättre åkning på söndag då det är storslalom i Klövsjö. Jag har tyvärr ingen bild ifrån tävlingen idag så ni får två bilder från när jag fixar mina kanter på mina GS-skidor inför söndag.
Kram!

Likes

Comments

Hej, idag så startade jag dagen klockan fem och började mitt första träningspass klockan sju. Vi körde storslalom i en ganska lätt backe. Detta bara för att känna in snön och hitta ett skönt "flow" i banan inför storslalom tävlingen på söndag. Jag hade lite problem i början av passet med att ha tillräckligt brett mellan benen i min fartställning. Anledningen att man ska ha brett är så att man har utrymme att svänga i position, alltså utan att gå bak på skidorna eller resa sig ur position. Sedan klockan kvart i tio började vi vårt andra pass med två friåk. detta pass var det slalom som gällde. Tyvärr så var jag så extremt hungrig så jag kunde inte fokusera så bra. Då körde vi i alla fall två timmar och den första halvtimmen gick det ändå okej och jag fick upp ett hyfsat bra tempo mot slutet så blev dock allt bara pannkaka utom det sista åket som faktiskt var godkänt. Vid cirka halv tolv så tog vi en lunch paus i en och en halv timme och sedan vid klockan ett så började vårt tredje och sista träningspass. Detta var även det slalom men det här passet gick jättebra då jag inte längre var hungrig och törstig utan sugen på att hitta en skön känsla inför tävlingen imorgon. Under det här passet fick jag in en skön rytm och hittade en teknik som passar mig. Jag har nämligen känt mig väldigt osäker på min slalom under den senaste månade ungefär men idag så fick jag verkligen in en härlig känsla som jag hoppas att jag kan hitta imorgon under friåken och sedan ta med mig in i banan. Vi har även flyttat från vår familjekompis stuga till en skilodge som ligger väldigt nära backen där jag ska tävla imorgon. I skilodgen så har vi som en lägenhet, så jag har ett rum med en dubbelsäng och mina föräldrar delar på ett likadant rum. Det är ungefär det som har hänt idag. Nu ska jag bara dricka upp mitt te, borsta tänderna och sedan lägga mig i sängen och sova så jag är ordentligt utvilad imorgon. Jag kommer antagligen att uppdatera er om hur det går imorgon, annars så får ni gärna fråga.
God natt!

Likes

Comments

Just nu när jag skriver detta sitter jag i min familjs bil påväg till Vemdalen med ungefär tre och en halv timme kvar. Det är nämligen dags för min näst sista gång jag tävlar i Vemdalsslalom. I bilen med mig sitter inte bara mamma och pappa utan två av mina vänner som även de ska tävla. Det kan dock hända att jag har fått en träningstid på fredag i Funäs då kanske åker dit och tränar fart inför tävlingen där nästa helg. Om inte så är det träning i Vemdalen ikväll, imorgon och på torsdag. Sedan tävling fredag och söndag. Min familj och jag kommer bo i Björnrike nu i två dagar och sedan flytta till en Skilodge i Vemdals skalet. Det är ungefär så mycket som händer just nu. Vi hörs!

Likes

Comments

​Hej borde jag kanske starta mitt första inlägg med. Jag är Clara Westman. Jag tror dock att ni som läser min blogg redan vet det men men. Den här bloggen startade jag nog mest för att jag vill dokumentera mitt liv lite grann och kunna se en utveckling i mitt liv om ett tag. En sak som jag tror att det är viktigt för er att veta är att jag kanske inte alltid har tid att ladda upp inlägg här hela tiden men de gånger jag hinner eller har gjort något intressant så kommer jag blogga. Jag hoppas att ni kommer tycka om att läsa min blogg. 

Tack på förhand och got nytt år.

Likes

Comments