Header

Efter 100år typ så ska jag äntligen skriva ett inlägg🎉 jag har inte haft någon motivation till att skriva så jag har typ tagit ett litet break men nu är jag tillbaka igen.

Just nu är jag i Italien i Rom och har varit här i två veckor så vi åker hem på måndag och det ska bli jätteskönt. Men sen ska jag till stallet efter två månader av gizmos lilla sommarlov. Det ska bli jätte kul och vi ska då på hoppträning så det blir kul👍🏼. Men sen börjar skolan dagen efter så det suger.

Kommer troligtvis bli mer aktiv nu men bajjjj <33

Move your blog to Nouw - now you can import your old blog - Click here

Likes

Comments

Nu är jag hemma igen efter Gotland. Det har varit superkul och jag är jätte nöjd. Om ingen fattar det har jag varit på ridläger Hahahah.

Hästen jag hade hette Mirk och var en valack på 6år. Han kanske jag ska hyra nästa år men vi får se hur fet blir. Men han är en super fin ponny som jag tror att med mycket träning så kommer han bli något riktigt bra gör han har en enorm kapacitet.

Jag är väldigt slut efter lägret så imorgon åker vi till landet för att ta det lungt.

P.s. Sry att jag nt uppdaterat ska göra det nu<33

Likes

Comments

Hej igen! Tänkte bara göra något snabbt inlägg hahah. Men idag åker vi till några kompisar och firar midsommar vilket blir as kul. Men vi ska typ åka vid 07:00 vilket e lite segt Hahhah.

Men igår har jag bara varit med Nike (en kompis) och vi hade picknick vilket var jättemysigt och sen åt vi middag och sen gick jag.

Men ni får gärna skriva vad ni vill ha för inlägg t.ex hästinlägg eller bara vanliga inlägg om min vardag. Tänkte även att jag ska försöka sätta igång min kamera och försöka ta lite finare bilder💗

Men ha världens bästa midsommar för det e ni värda!
Bajjjjjj<3

Likes

Comments

Nu är det 1 vecka och 2 dagar kvar (om man ska vara exakt) kvar tills jag åker på ridläger på Gotland!! Jag är sjukt taggad på att få träffa Balsa igen som jag inte gjort på ett år. Hon var en häst som jag kände att hon är den rätta och vi klickade som handen i handsken.

Men det är nästan en månad kvar tills jag får träffa Gizmo vilket är sjukt tråkigt men jag vet att hon har det bra😌 men ni får ha det super bajjj <3

Likes

Comments

Vill verkligen inte låta som mängden och säga att jag ska börja blogga men det är det jag tänkte göra hihi. Det kommer i kommande inlägg om vem jag är och så men jag var i stallet idag med min bästavän idag.vi red ut på våra ponn#ysar kommer mer inom kort men det gick inte så bra för de börja skena *stav men det gick bra tillslut😌så imorgon är det skola igen och nästa vecka blir det lov och jag åker till Dubai🌴taaaggga

Likes

Comments