¡Holaaa! Vem är jag, kanske ni undrar. Jag heter Clara och är 14 år. Jag har tänkt på att starta en blogg ett tag, men inte tagit tag i det, men idag när jag var riktigt uttråkad så började jag designa den här bloggen. Eftersom att det här är mitt första inlägg så tänkte jag berätta lite om mig själv och om vad jag kommer att lägga upp här. Här kommer några exempel på vad min blogg kommer att handla om:

Resor: Den första kategorien är resor. När jag är utomlands så tar jag ofta mycket bilder. Vissa lägger jag upp på Instagram ( klicka här ), men vissa finns bara kvar på min mobil och det är ju lite synd, så dem kommer jag lägga upp här istället. Vi har några resor bokade för det här året: Frankrike, Spanien och Tyskland, så det kommer att komma inlägg därifrån. Ovan ser ni några bilder från min senaste resa, Mallorca.

Mat: Vem älskar inte mat liksom? Som jag nämnde innan så gillar jag att göra smoothie bowls (hittade ingen bild på en) och att äta mat med mina kompisar. Så det kommer att komma restaurangbilder, enkla frukostrecept och liknande. Ovan är några bilder på vad jag har ätit i sommar.

Mode: Sist men absolut inte minst, mode. Jag älskar att sätta ihop outfits och scrolla igenom instagramflöden fyllda med mode (till höger är det en snygg bild från we heart it). Jag la också in några bilder på vad jag har haft på mig i somras. Jag är supertaggad inför höstmodet, tjocka sweaters, knee high boots, snygga jackor och halsdukar (myyyys!).

Det är dem tre stora punkterna som jag kommer att fokusera på, men jag kommer såklart att lägga upp min vardag också. Jag går ju trots allt i skolan, så inläggen kommer inte alltid vara "inspo". Det var allt jag tänkte berätta om idag. Mina inlägg kommer absolut inte att vara lika långa som detta, men jag vill ju att ni ska få en bild av vad min blogg kommer att handla om. Jag hoppas att ni kommer vilja läsa mer om mig, så hörs vi <333

Likes

Comments