Er i ligeså glade for fester som jeg er?
Jeg har altid været den lille partytøs, som elsker de lange energifulde nætter.
I forgårs holdte Lunderskov efterskole sin 3. elevfest. Vi var lidt over 100 til festen, så der var mennesker over det hele!

Denne gang var temaet “Rave” og det var et pisse fedt tema!! Selvfølgelig skal man bruge lidt penge på malingen osv, men det er det værd!

Vi startede med at køre i en bus hen til vores lokale Brugsen for at købe lidt alkohol, derefter skulle vi spise aftensmad på Mc Donalds. - Hvilket vi ikke plejer, men det var lækkert alligevel.
Da klokken ramte, cirka 19.00-19.30 kørte vi mod forsamlingshuset og derefter startede festen.
Vi havde DJ’s på og et lille sted hvor man kunne tage billeder. Disse billeder kommer ud på facebook, så alle kan faktisk se dem. Hvis du ikke er tilfreds med billedet, kan du skrive til dem og sige de skal slette det, så gør de det med det samme.

Festen slutter 1.45 og derefter er der mennesker der tager hjem og nogle bliver for og rydde op. (Jeg er heldigvis ikke en del af oprydningen.)

Det er en aften fuld af sjov og spas, hvis i skal på efterskole, så glæd jer til festerne!

Skal du på Lunderskov eller overvejer du at starte på efterskole? - har du nogle spg, så vil jeg med glæde svare på din besked som du kan sende til mig på min mail.

xx Clara

Design din blog - vælg mellem masser af færdige skabeloner på Nouw, eller lav din egen: "peg og klik" - Klik her

Likes

Comments

Svære tider opstår, det ikke noget man kan undgå. I dag vil jeg gerne snakke lidt om at hjælpe sig selv og andre. Normalt er mine indlæg positive og det her er lidt en drejning, men der skal være plads til sådanne tanker. Vi alle kender de dage hvor man går igennem en svær tid. Nogle har det sværere end andre, eller går igennem noget der er hårdt og give slip på. Jeg skriver dette blogindlæg, med hensigt om at kunne hjælpe andre, men også mig selv. Jeg forbeholder mig retten til at sige min ærlig meningen her, uden at blive misforstået og set som en der mangler hjælp. Langt fra. Dette er for og få sagt min mening, som måske vil få andre til at føle sig mindre alene.

Jeg har masser af forskellige tanker jeg kæmper med hver dag. Det kan gå fra udseende, til familie relateret osv. Det ikke nogle kæmpe problemer, men tankerne er der stadig. Dog har jeg ikke lært helt endnu, hvordan jeg skal tolere de tanker. Det er noget jeg finder ud af med tiden. Jeg lærer med tiden. Ligesom andre også gør. Vi alle har tanker, som vi lytter til. Hvorfor?

Jeg lytter til mine tanker, men det burde jeg ikke. De er svære og give slip på. Det er så let og overbevise sig selv om at "ej, jeg er faktisk grim" eller "Derfor hader folk mig." Fordi det er lettere at se ned på sig selv istedet for at værdsætte en selv. Selvfølgelig, kan det lige være en aften hvor man måske overtænker en del, så har man måske enten brug for og græde tankerne væk, eller snakke med en veninde. Hvis det er nogle tanker man gøre værre hver dag og begynder at tro på dem, skal man måske tage en lidt mere seriøs snak. Problemer variere meget. Det kan være små eller nogle større. Hvad er så bedst og gøre?

Snak snak snak! De kan hjælpe dig. Er det så galt at de ikke kan hjælpe, er det nok fordi du er nået til det punkt, hvor det kun er dig der kan hjælpe.

For nyligt har jeg prøvet at hjælpe en som havde det svært. Det har gået op og ned, indtil hun faktisk var tæt på at knække helt sammen. Nu er hun kommet frem til den konklusion at hun gerne vil hjælpe sig selv. Jeg kunne hjælpe, presse, snakke med hende så meget jeg vil, men det ville hverken blive bedre eller værre. Hun har nu valgt at prøve noget nyt, og man kan altså kun hjælpe andre, hvis de også hjælper sig selv. Jeg er stolt af denne person, og krydser fingre for det virker. Det kommer det til for nu har hun sat sig for at arbejde med problemet.
Nogle år siden, prøvede jeg at hjælpe en anden. En der også gik igennem en svær tid. Det mislykkedes. Min intention var at hun skulle blive god igen, men hun ville ikke hjælpe sig selv og dermed blev det svært for mig. Jeg håber hende stadig det bedste og hun er en jeg husker.

Hvis man ikke hjælper sig selv, er det svært for andre og hjælpe også. Uanset om det er et lille skridt, så betyder det en stor del. Det betyder du vil hjælpe dig selv, og derfor bliver det lettere for os andre og hjælpe til. Jeg snakker altid med nogle hvis jeg har det svært, og tro mig - det befriende.
Hvis jeg er ked af det, kan jeg også bare høre noget musik og bare græde de triste tanker væk. Få følelserne væk, det en ting som virker for mig. Dog er det kun når tankerne bliver for meget. De dage, hvor det bare bliver lidt for meget. Hvis jeg har brug for lidt hjælp, går jeg til nogle jeg har tillid til. Det kan være enten mine to bedste veninder, eller min mor.
Jeg håber i ikke misforstår dette blogindlæg, og forstår min pointe.

I ER ALLE DEJLIGE
xx Clara

Likes

Comments

Så er det mandag og dermed en ny uge! For 2 dage siden er det præcis 6 måneder siden jeg startet på efterskole. Disse 6 måneder har været fyldt med masser af nye oplevelser sammen med mange gode venner. Nu tænkte jeg det var tid til at vise værelset, da jeg synes det er blevet rigtig godt. Mine roomies og jeg har rykket rundt på værelset, måske lidt over 5 gange.. Derfor tænkte jeg, jeg ville dele mit værelse med jer!
Jeg bor på et normalt firemandsværelse, men vi er 3, da en af mine roomies desværre droppede ud. Dog er det stadig hyggeligt, og vi har et lille billede af vores savnede ex-roomie, som hænger på opslagstavlen.

Kort fortalt om min efterskole, så går jeg på Lunderskov efterskole. Jeg går på danselinjen, sammen med nogle rigtig dygtige piger. Lunderskov efterskole er en performance efterskole, så vi optræder rigtig meget med vores egne shows. Senere på året (omkring marts) skal vi en tur til London, i omkring en uge. Jeg håber i kunne bruge det her indlæg til noget, måske omkring efterskole? Hvis i har nogle spørgsmål, kan i bare sende nogle til mig, på min email.

GOD MANDAG
xx Clara

Likes

Comments

Det er nu lige præcis en uge siden jeg vendte tilbage til efterskolen efter 2 uger. I har ikke hørt fra mig i lang tid, grundet af at jeg følte ingen motivation og ville bruge tiden på familien. Derimod håber jeg i havde en god jul og at i er kommet godt ind i det nye år!
Vi ses snart igen
xx Clara


Likes

Comments

I dag har været en skøn solrig dag! Normalt er jeg lidt vintertræt, men humøret var oppe da solen skinnede!
Denne gule sweater, er en jeg lånte af en veninde fra efterskolen. Farven er den fedeste farve, og sætter den manglende prik over i'et! Indenunder har jeg som altid tilføjet en hvid T-shirt (som jeg altid gør) da det giver en fed vibe til outfittet. Plus, det varmer lidt, nu hvor kulden er her.
I adventsgave fik jeg disse lækre trompet jeans, som er blevet mit favorit par! Jeg har altid ønsket mig sådan nogle, og nu ejer jeg dem endelig! Jeg tog mine elskede Dr. Martens på, da det ser fedt ud under trompet bukser. Dr. Martens er helt klart et af mine yndlings par vinter sko, da de er varme og super komfortable! Nu er de også vold fede!

Hvis i ikke har opdaget det, så har jeg fået lavet en facebook side. Hvis i vil få lidt mere indflydelse på hvad jeg skal skrive om, kan i tjekke den ud her.
xx Clara

Likes

Comments

Contains affiliate links

1 1     D E C E M B E R     2 0 1 7

Jeg kan ikke andet end at blive misundelig på Mathilde!! Hun har for nylig været nede i varmen, og har den lækreste tøjstil!
Dette er en ny udgave af månedens ønskede outfit, hvor jeg bare finder inspiration i stedet. Jeg gemmer altid billeder inde på instagram, hvis jeg lige ser et fedt outfit. Jeg tænkte jeg kunne dele min inspiration med jer, og så har jeg fundet det samme beklædning, men også noget lignende, bare billigere.
Nu er det dog vinter, og det burde være en vinter inspiration, men jeg drømmer mig tilbage til varmen og sommer. Selvom jeg elsker jul og sne.
Jeg har fundet links til det tøj hun har på, men også et budgetvenligt outfit, der ligner.
Håber i fik lidt inspiration. I kan følge Mathildes Blog her. Hun er en af mine yndlingsbloggere!
Glædelig 11 December!
xx Clara

Likes

Comments

Contains affiliate links

6    D E C E M B E R    2 0 1 7 

Hey alle!
Det lidt tid siden jeg sidst postede noget. Jeg har haft gang i juleshow på efterskolen, hvor vi har haft 6 forestillinger. Det var hårdt, men vi klarede os igennem det!
Nu er det jo sådan at det snart er jul. Jeg elsker at sidde og finde ideer til nogle ønsker. Derfor starter jeg altid lidt tidligt. Hvis i står i den situtation lige nu, hvor i slet ikke ved hvad i skal ønske jer, så har i mine ønskede items her. Måske i også bliver helt vilde med dem?

Glædelig 6 December!
xx Clara

Likes

Comments

2 7    N O V E M B E R    2 0 1 7

Hey alle
Blogindlægget var planlagt til at skulle være uploadet i går, men tiden var ikke lige med mig. Derimod får i en lidt anderledes outfit week indlæg. Jeg var til Scarlet Pleasure koncert, fredag den 24 november. Det var den fedeste oplevelse! De er så fantastiske, man blev helt revet med, og tiden fløj bare afsted! Selvom det var varmt at stå inde på Godset, med 250 mennesker.
Inden koncerten, var mig og min veninde (Rikke) på Rafaels, som laver den bedste pizza og risotto! 
OUTFIT:
Jeg havde et meget komfortabelt outfit på, men stadigvæk med en lidt cool udstråling. Bukserne er sorte trompet, og er de mest behagelige. Jeg tog en sort rullekrave under den stribede sweater, da det er koldt udenfor og havde brug for flere lag for at holde varmen. Når det så er sagt, havde jeg ikke gennemtænkt, at jeg ville stå i mellem flere hundrede af mennesker, i et småt rum. Så jeg havde taget alt for varmt tøj på, og endte med at havde det sygt varmt. Det var varmt ude i kulden, men alt for varmt indenfor.
Jeg skulle havde tænkt mig lidt mere om haha.

God Mandag!
xx Clara

Likes

Comments

1 8     N O V E M B E R     2 0 1 7

Så er det lørdag venner, som er min yndlingsdag på ugen!
Det er dagen hvor man hygger eller fester. Det at man har det sjovt eller kan slappe max af. Dette outfit er et mere festligt outfit, som jeg elsker. Outfittet er et jeg kunne tage på til en mere festlig lejlighed. Til fester vil man selvfølgelig altid præsentere sig selv godt.
I dag tog jeg og 2 andre efterskole venner (Freya & Julie) hen til Århus for at mødes med Karoline & Ditte, som også er fra efterskolen. Da vi kom hjem til Karo, gik vi direkte hen til Århus street food, da vi var lidt sultne. Derefter tog vi hen til Dokk 1, hvor vi tog disse billeder, som var ret så koldt. Her til aften, skal vi hygge med pizza og drikke lidt vin, hihi.
Håber i har den bedste lørdag og så ses vi næste søndag!
xx Clara

Likes

Comments

1 4   N O V E M B E R   2 0 1 7 

MIN FREDAG

Hey alle! I fredags var jeg hjemme fra efterskolen og havde forlænget weekend.Jeg vågnede op, løb en lille tur, og smuttede hurtig i bad. Jeg spiste lidt morgenmad imens jeg så min yndlingsserie lige pt! Hvis i ikke har set Stranger Things, kan den helt klart anbefales! Senere skulle jeg op på mit arbejde, hvor jeg lige sorterede i nogle blade. Efter blev jeg klippet, hvor jeg spontant besluttede mig for at klippe det kort. Jeg endte med at blive ret glad for resultatet, selvom planen egentlig var at gro det ud. Det må være planen fra nu af ;)
Hvis i vil følge mere med på min blog, kan i lave jeres egen bruger på nouw og trykke på følg inde på min profil.
xx ClaraLikes

Comments