For business requirements - clararosadj@yahoo.com

My 3 favorite food spots in Miami 

1 - Ten fruits // 143 NE 3rd Ave, Miami, FL 33132, USA

2 - Johnny rockets // 728 Ocean Dr, Miami Beach, FL 33139, USA

3 - Pura vida // 110 Washington Ave #2, Miami Beach, FL 33139, USA

Flyt din blog til Nouw - nu kan du importere din gamle blog - Klik her

Likes

Comments

Hej piger!
Jeg elsker personligt en god, sund og lækker morgenmad og sætter faktisk god tid af hver morgen, til at sørge for det. Derfor har jeg 3 "opskrifter" jeg vil dele med jer.


1. Acai Bowl / Man skal bruge:

1 banan
80 gram jordbær
40 gram blåbær
En tsk acai pulver (kan findes i Matas)
1-2 deciliter soyamælk

Blænd det hele sammen og put derefter en masse bær osv. Ovenpå

2. Æggehvide med grøn smoothie

En banan
En stor håndfuld spinat
100 gram frossent mango
En deciliter vand
En halv citron

Blend alt sammen sammen og steg 3 æggehvider (tilføj nogle friske bær, hvis du vil)

Sunde vafler

2 æg
1 banan
En deciliter havregryn
Lidt kanel

Blend alt sammen sammen og steg dem, derefter tilføj bær eller lav en smoothie tilLikes

Comments

Hej piger!
Jeg var i weekenden inde og få lavet vipper hos @lashesbykamma, som ligger i Humlebæk. Det tog omkring halvanden time at lave og resultatet blev super godt. Jeg har selv korte vipper og hader at gå med mascara, så derfor var det oplagt for mig, at få lavet vipper. Jeg kan virkelig anbefale stedet, da det kun koster 400 kroner og simpelthen er super godt!

Likes

Comments

Hej piger!

Sælger nogle af mine ting, da jeg simpelthen aldrig får dem brugt.
Det her er nogle items i den lidt dyre ende, men der kommer også snart nogle flere, der heller ikke alle er i den ende.
Skriv i kommentaren, eller til mig på facebook, som I kan finde HER, Hvis I er interesseret i nogle af tingene, eller vil høre pris/mærke.

Likes

Comments

Contains affiliate links
Clean skin

Hey, i dag tænkte jeg at jeg ville fortælle hvilke få, men effektive produkter jeg bruger på en normal dag. Jeg har før lavet et indlæg med masker osv jeg bruger, det indlæg kan I tjekke ud Her.

1) Det første og vigtigste jeg altid gør, når jeg kommer hjem fra en dag med makeup på, er at rense det af! Det er ikke makeup der gør din hud grim, men den effekt den har på din hud, når ikke den fjernes. Jeg fjerner personligt selv min makeup med renseservietter.

2) Derefter renser jeg min hud med skintonic, da det lige får de sidste makeup/beskidte rester af. Her pt har jeg været rigtig glad for skintonicen fra Bioderma - det svinger dog meget fra sæson til sæson, hvilken jeg bruger.

3) Efter skintonic, tager jeg et tykt lag creme på, hvilket jeg gør både morgen og aften. Jeg kan personligt ikke ''leve'' uden creme, da det gør min hud så blød og lækker. Her fortiden bruger jeg meget en creme fra Beauté pacifique, da min hud har været meget tør, og denne creme er meget fed og fugter din hud godt.

4) Dette er ikke et produkt jeg bruger, men en ting der helt klart gør min hud pæn. Jeg drikker utrolig meget vand og grønsagsjuice, som jeg også har lavet et indlæg om Her. Jeg kan selv se og mærke forskel på min hud, hvis ikke jeg har drukket nok vand, så derfor drik vand!

Likes

Comments

Sticks'n'Sushi

Hey bloggen!
Jeg vil begynde at lave en lille foodguide, omkring spisesteder i København. Det første sted bliver en all time favorite, nemlig sticks. Som jeg har nævnt før, er jeg ikke fan af tang, eller fisk. Derfor er det altid sticks jeg bestiller, og deres lækre grøntsager - på mange forkellige måder. Prisniveauet svinger en del, så det kommer virkelig an på hvad du bestiller. Men det er et super lækkert, og hyggeligt sted, som man helt klart skal prøve.

Likes

Comments