bara massor av mys

Hej hjärtan,

haft världens mysigaste helg, och varit ledig heeeela helgen, underbart! Fredagen började med chark och vin hemma hos mig, ett gött gäng som älskar att dansa och dricka vin, perfekt!

På lördagen var jag lite seg men tog mig ut på en promenad till Linné, det bjöds på ett fantastiskt höstväder i Göteborg. Jag tog mig till ett glutenfritt bageri jag fått upp ögonen för, a healthy choice heter det och ALLT bakas och görs glutenfritt, helt jävla fantastiskt. Tog en frukostgröt där trots att klockan var närmare 12, fun fact om mig är att jag har väldigt svårt att skippa frukost. Alltså är klockan 3 när jag äter mitt första mål så äter jag ett frukostmål. Sedan tog jag med mig en hasselnöts fralla hem och pluggade lite.

På eftermiddagen kom mamma och pappa hem med lilla Stella... Ja vi har gått och blivit med hund, en liten cocker spaniel och mitt hjärta är helt å hållet hennes. Herregud inte trodde jag att man kunde uppleva sådan kärlek under bara några timmar. Saknade henne redan under natten och allt jag tänkte var på att få mysa med henne på morgonen. SÅ lycklig.

Nämen SNÄLLA hur söt får man lov att vara, förstår inte.

Gillar

Kommentarer

IP: 2a01:4f8:140:1382::2