Söndagsmyz

Hello!!
Igår var vi alla hemma och lagade middag, så kom mimmi och joinade också (klassisk fre/lör här vid detta laget haha) Vi lagade mat ihop och drack vin, kl 22:30 var alla helt däckade, kändes som att klockan var typ 03. Antar att det blir så här precis som hemma, du har en vardag med skola och plugg så inte konstigt att man är trött!
Imorse vaknade vi och gjorde pancakes, sedan har väl alla varit lite trötta och sega! Men vi lyckades i alla fall ta oss ut på stan för museum och en fika! Enligt mig finns det fan inget bättre sätt å spendera en söndag💙

Gillar

Kommentarer

Coffe o’clock

Denna veckan slutar jag 10:00, gäller att sysselsätta sig några timmar där innan man drar sig hemåt! Kommer bli så nice när vädret är fint, men när det är molnigt osv så får man sätta sig å dricka kaffe och få lite plugg gjort!

Min middag igår:
Gäller ju att tänka smart med inhandling här, roligare att vara ekonomisk hemma och sedan lägga mer pengar ute. Men denna rätten gjorde jag redan i Sverige, dessutom är det så billigt att köpa grönsaker här. Tror att jag köpte hem massa grönsaker för 30 kr förra veckan, och har kunnat använda detta till 4 måltider! Dessutom gör jag en mängd och sparar till lunch/middag vid andra tillfällen. Hade ju gärna lagat mer grytor osv, men svårt med ett litet kök och inte så mycket plats för matlådor.

Gillar

Kommentarer